Τσέλσι: Ο Μπόλι αγοράζει κι άλλες ομάδες στα πρότυπα της Red Bull

Τσέλσι: Ο Μπόλι αγοράζει κι άλλες ομάδες στα πρότυπα της Red Bull

Τη γενικότερη επέκταση της Τσέλσι επιθυμεί ο ιδιοκτήτης των «μπλε», Τοντ Μπόλι, ο οποίος σκοπεύει να αγοράσει ομάδες από άλλα πρωταθλήματα και να ακολουθήσει το μοντέλο της Red Bull.

Ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, επιθυμεί όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγες ημέρες, να εμπλακεί και σε άλλες ομάδες που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με σκοπό να δημιουργήσει ένα δίκτυο αντίστοιχο με αυτό της Red Bull.

Ήδη ομάδες από την Πορτογαλία και το Βέλγιο έχουν μπει στο στόχαστρο του Αμερικανού επιχειρηματία, με την Πορτιμονένσε να έχει πραγματοποιήσει κάποιες συζητήσεις, ενώ πληροφορίες θέλουν τις επαφές με τη Σοσό και τη Σάντος να μην έχουν ευδοκιμήσει.

Διαβάστε επίσης: Μάικλ Τζόρνταν: Αυτή είναι η δική του κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών

Αυτό που πιστεύουν στην Τσέλσι είναι πως η «σύνδεση» με άλλους συλλόγους θα βοηθήσει πολύ τους νεαρούς παίκτες της ομάδας να αναδείξουν το ταλέντο τους και να πάρουν παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο. Ο Μπόλι έχει εντυπωσιαστεί αρκετά από το «μοντέλο» της Red Bull, που έχει στον όμιλό της τη Σάλτσμπουργκ και τη Λειψία που αγωνίζονται στην Ευρώπη και το Champions League, αλλά και ομάδες από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπόλι:

«Μιλήσαμε για την ύπαρξη ενός μοντέλου με αρκετούς συλλόγους. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα. Μου αρέσει η δουλειά που κάνει η Red Bull, όπως και η Μάντσεστερ Σίτι που έχει ένα μεγάλο δίκτυο συλλόγων.

Στόχος μας είναι να βρουν χρόνο συμμετοχής και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε να είναι έτοιμοι να αγωνισθούν κάποια στιγμή με την Τσέλσι. Για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να παίξουν σε κάποιο άλλο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ