Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Χάαλαντ: «Δεύτερη επιλογή ήταν η Μπάγερν, τρίτη η Ρεάλ»

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Χάαλαντ: «Δεύτερη επιλογή ήταν η Μπάγερν, τρίτη η Ρεάλ»

Ο πατέρας του Έρλινγκ Χάαλαντ, Άλφι, αποκάλυψε μέσα από ένα ντοκιμαντέρ τα στοιχεία για το ποιες ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του Νορβηγού επιθετικού, πριν καταλήξει στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η βρετανική εφημερίδα «Times» συγκέντρωσε δηλώσεις του Άλφι Χάαλαντ, πατέρα του Νορβηγού επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, από το ντοκιμαντέρ «Χάαλαντ, η μεγάλη απόφαση», στο οποίο ξετυλίγεται όλη η διαδικασία από την αποχώρηση του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ μέχρι την υπογραφή του νεαρού φορ στον αγγλικό σύλλογο.

«Στη λίστα μας, νομίζω ότι η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η καλύτερη ομάδα. Η Μπάγερν Μονάχου είναι η δεύτερη. Είχαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης ως νούμερο τρία, την Παρί Σεν Ζερμέν ως νούμερο τέσσερα…», εξήγησε ο πατέρας του, ο οποίος είχε διατελέσει επίσης ποδοσφαιριστής στους «Πολίτες».

Διαβάστε επίσης: Μάικλ Τζόρνταν: Αυτή είναι η δική του κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών

«Είχαμε επίσης μερικές αγγλικές ομάδες, εκτός από τη Σίτι, που είναι αρκετά καλές, η Λίβερπουλ και η Τσέλσι. Επίσης, υπήρχε η Μπαρτσελόνα. Όλες ήταν λίγο πολύ στην ίδια γραμμή… », πρόσθεσε.

Ο ίδιος ο Νορβηγός σούπερ σταρ συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ και αναφέρει:

«Δεν είχα πάρει ποτέ την απόφαση να πάω στον έναν ή στον άλλον σύλλογο ανάλογα με τον προπονητή, αλλά είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχεις τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Σίτι, είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο».

Μάλιστα, ο Χάαλαντ περιγράφει ότι αρκετοί από τους παίκτες των «Πολιτών» προσπάθησαν να τον πείσουν μετά τον αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Σίτι στο Champions League το 2021. «Μετά από εκείνο το παιχνίδι, νομίζω ότι 15 άτομα είπαν να έρθω. Στόουνς και Ρούμπεν Ντίας, Γκιντογκάν, Φόντεν, Ντε Μπρόινε…», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ