Πότερ: «Ανυπομονούμε να παίξουμε»

Πότερ: «Ανυπομονούμε να παίξουμε»

Την ανυπομονησία του να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Τσέλσι στην Premier League εξέφρασε ο Γκράχαμ Πότερ.

Ο Γκράχαμ Πότερ ξεκινάει αύριο τη διαδρομή του από τον πάγκο της Τσέλσι. Ο πρώην προπονητής της Μπράιτον, αντικατέστησε τον Τόμας Τούχελ στις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά η Τσέλσι έχει παίξει μόνο μία φορά έκτοτε, στην ισοπαλία 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ στο Champions League.

Η Τσέλσι θα επισκεφτεί αύριο την Κρίσταλ Πάλας και ο Πότερ εμφανίζεται ανυπόμονος: «Χρησιμοποιήσαμε το χρόνο για να γνωρίσουμε ανθρώπους σε ένα περιβάλλον χωρίς παιχνίδια, αλλά ταυτόχρονα θέλουμε να πάμε να παίξουμε. Εκεί πραγματικά μαθαίνεις για τα πάντα», είπε στους δημοσιογράφους ο Πότερ, του οποίου η ομάδα είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Τα δύο «αυτογκόλ» του Μπαλτάκου

Ο αγώνας της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ ακυρώθηκε μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και έκτοτε ο Πότερ έχασε τους περισσότερους παίκτες του, οι οποίοι πήγαν στις εθνικές στους ομάδες.

«Είναι μέρος της δουλειάς, μέρος της πρόκλησης. Μπορούμε να σκεφτόμαστε όσο λείπουν, να κάνουμε αναλύσεις και να παρακολουθούμε παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι με το πώς δουλεύουμε, έξυπνοι με το πώς χρησιμοποιούμε το χρόνο μας. Σε έναν κόσμο με πολλές προκλήσεις, δεν νομίζω ότι θέλουν να με ακούν να παραπονιέμαι», συνέχισε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επίσκεψη στην Κρίσταλ Πάλας:

«Μου αρέσει η ατμόσφαιρα εκεί, είναι ένα σωστό γήπεδο ποδοσφαίρου, οι οπαδοί υποστηρίζουν την ομάδα και δυσκολεύουν τους φιλοξενούμενους, όποιος κι αν είναι. Ανυπομονούμε για αυτήν την πρόκληση, αλλά οι παίκτες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Ανυπομονώ.»

Ο Πότερ επιβεβαίωσε ότι η Τσέλσι θα αγωνιστεί χωρίς τον μέσο Ν’Γκόλο Καντέ και τον τερματοφύλακα Έντουαρντ Μέντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ