Νέα δεδομένα για τον πάγκο της Γουλβς: Το «άκυρο» του Λοπετέγκι και ο ρόλος του Μαρτίνς

Νέα δεδομένα για τον πάγκο της Γουλβς: Το «άκυρο» του Λοπετέγκι και ο ρόλος του Μαρτίνς

Η απάντηση του Λοπετέγκι στην πρόταση της Γουλβς και τα νέα δεδομένα με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Με γοργούς ρυθμούς «τρέχουν» οι εξελίξεις στη Γουλβς όσον αφορά το θέμα του προπονητή, καθώς οι «λύκοι» εξακολουθούν να ψάχνουν τον επόμενο τους προπονητή μετά την απομάκρυνση του Μπρούνο Λάζε.

Η υπόθεση μέχρι στιγμής μοιάζει να έχει «κολλήσει» καθώς η διοίκηση της αγγλικής ομάδας προσπαθεί να βρει τον κατάλληλο, χωρίς να πάρει βιαστικές αποφάσεις. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από το Νησί, ο Λοπετέγκι είχε μια καλή πρόταση στα χέρια του από τους «λύκους».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Την Πέμπτη να… πάρει μπροστά και η «δεύτερη» ομάδα του!

Ο Ισπανός τεχνικός ωστόσο απάντησε αρνητικά στην προοπτική να μεταφερθεί στην Premier League για λογαριασμό της Γουλβς, παρότι απολύθηκε από τη Σεβίλλη μόλις πριν από μερικές ημέρες. Τι σημαίνει αυτό σύμφωνα με τους Άγγλους;

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πλέον το μεγάλο φαβορί της υπόθεσης! Ο Πορτογάλος πρώην κόουτς του Ολυμπιακού φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για τον πάγκο της Γουλβς. Αυτός φέρεται να ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Μαρτίνς οδήγησε ο ίδιος σε ναυάγιο το θέμα με τη Χαλ Σίτι, παρότι συναντήθηκε με τον Ατζούν.

Μέσα σε όλα ο Μαρτίνς έχει πλέον ατζέντη τον Πίνι Ζάχαβι ο οποίος έχει μεγάλη δύναμη στο Νησί και γενικότερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Πορτογάλος περιμένει μονάχα την κλήση των «λύκων» ώστε να κάνει το μεγάλο βήμα για την Αγγλία και την Premier League…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ