Άρσεναλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 5-0: Διατήρησαν το +2 από την Μάντσεστερ Σίτι οι «κανονιέρηδες»

Άρσεναλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 5-0: Διατήρησαν το +2 από την Μάντσεστερ Σίτι οι «κανονιέρηδες»

Η Άρσεναλ επικράτησε με της Νότιγχαμ Φόρεστ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League, διατηρώντας έτσι το +2 από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της Κυριακής (30/10) η Άρσεναλ επικράτησε εντός έδρας με 5-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League, διατηρώντας έτσι το +2 από την δεύτερη Μάνστσεστερ Σίτι, η οποία μια μέρα νωρίτερα κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Λέστερ.

Το προβάδισμα στους γηπεδούχους έδωσε ο Μαρτινέλι στο 5′, με τον Νέλσον να χτυπά «δις» μέσα σε τρία λεπτά (49-52) για το 3-0. Στη συνέχεια την «σκυτάλη» πήρε ο Πάρτεϊ ο οποίος με κοντινή προβολή, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Έντεγκααρντ στο 78′ με άπιαστο σουτ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Λαμία 2-0: «Καθάρισε» σε 6 λεπτά και τώρα… Λεωφόρος

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Σαλιμπά (76′ Τίερνι), Γκάμπριελ, Τομιγιάσου (63′ Σοάρες), Πάρτεϊ, Τζάκα (75′ Ενκέτια), Σακά (27′ Νέλσον), Έντεγκααρντ, Μαρτινέλι (63′ Βιέιρα), Ζεσούς

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Χέντερσον, Οριέ, Κουκ, ΜακΚένα, Λόντι (64′ Γουίλιαμς), Γέιτς, Φρόιλερ, Κουγιατέ (81′ Ο’Μπράιεν), Γκιμπς-Γουάιτ (56′ Τζόνσον), Αβονίγι (64′ Γουόραλ), Λίνγκαρντ (56′ Ντένις)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ