Κουιβίν Κέλεχερ: Ο άνθρωπος… πέναλτι για την Λίβερπουλ (vid)

Κουιβίν Κέλεχερ: Ο άνθρωπος… πέναλτι για την Λίβερπουλ (vid)

Ο Κουίβιν Κέλεχερ οδήγησε σε ακόμη μια πρόκριση την Λίβερπουλ, μέσω της «ρώσικης ρουλέτας», διευρύνοντας έτσι το εντυπωσιακό σερί που «τρέχει» από την άσπρη βούλα.

Η Λίβερπουλ υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/11) στο «Άνφιλντ» την Ντέρμπι στο πλαίσιο των «32» του Carabao Cup. Ένας θεσμός των εκπλήξεων, κάτι που επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά με τα αποτελέσματα.

Με την σειρά τους και οι «Reds» τα βρήκαν… σκούρα κόντρα στην Ντέρμπι Κάουντι. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Κάουντι, στην κανονική διάρκεια με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην διαδικασία των πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αστον Βίλα 4-2: Με τεσσάρα, «πέταξε» για τους «16»

Εκεί όπου η Λίβερπουλ είχε ένα μεγάλο προβάδισμα, χάρη στην ρεζέρβα του Άλισον. Ο λόγος για τον 23χρονο Ιρλανδό κίπερ, Κουιβίν Κέλεχερ, ο οποίος απέκρουσε τα τρία από τα πέντε πέναλτι της χθεσινής βραδιάς για να χαρίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην ομάδα του.

Παρ’ ότι αυτό από μόνο του είναι άκρως εντυπωσιακό, το μέγεθος του κατορθώματός του αυτού μεγαλώνει ακόμη περισσότερο αν συγκαταλέξει κανείς ακόμη το γεγονός πως έχει συμμετάσχει σε τέσσερις διαδικασίες, μαζί με την χθεσινή, έχοντας καταφέρει να βγει νικητής απ’ όλες.

Σε οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει στο Carabao έχει αποκρούσει έξι πέναλτι, επίδοση ρεκόρ για την διοργάνωση, ενώ πέρυσι ήταν αυτός που χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του στον τελικό με την Τσέλσι

Όπως ήταν λογικό μετά το φινάλε της συγκλονιστικής αναμέτρησης, ο Γιούργκελ Κλοπ έπλεξε το εγκώμιο του παίκτη του:  «Στην ιστορία; Γουάου. Αυτά ήταν πολύ καλά πέναλτι. Όλα πήγαιναν στην γωνία, δεν ήταν πως επρόκειτο για κακές εκτελέσεις. Είναι πραγματικά εκπληκτικό. Είναι ένας μοντέρνος κίπερ. Όσο ήμερος πρέπει. Μπορεί να παίξει με τα πόδια και παράλληλα να κρατήσει την μπάλα εκτός της εστίας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για κείνον. Όταν χαμογελάει καταλαβαίνεις πως όλα αυτά σημαίνουν πολλά για κείνον. Έχω ακόμα πολλά χρόνια μπροστά του».

Οι επιδόσεις του Κέλεχερ στο Carabao Cup:

5-4 κόντρα στην Άρσεναλ (1 απόκρουση)

5-4 κόντρα στη Λέστερ (2 αποκρούσεις)

11-10 κόντρα στην Τσέλσι (0 αποκρούσεις, αλλά σκόραρε 1)

3-2 κόντρα στην  Ντέρμπι Κάουντι (3 αποκρούσεις)

Απέκρουσε και ένα πέναλτι στην κανονική διάρκεια του αγώνα εναντίον της Νόριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ