Σπουδαία νίκη με Ποντένσε για τη Γουλβς – «Πάρτι» των φιλοξενούμενων στην Boxing Day

Σπουδαία νίκη με Ποντένσε για τη Γουλβς – «Πάρτι» των φιλοξενούμενων στην Boxing Day

Με σκόρερ τον Ντάνιελ Ποντένσε και ανατροπή που ολοκληρώθηκε στο 96' η Γουλβς πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Έβερτον με 2-1 - 4/4 «διπλά» στους αγώνες των 17:00, τριάρες για Φούλαμ, Μπράιτον και Νιούκαστλ

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην αναμέτρηση του «Γκούντισον Παρκ». Η Γουλβς έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Έβερτον (1-2), παίρνοντας την τρίτη της νίκη στη φετινή Premier League.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ισοφάρισε στο 22′ το γκολ του Μίνα (7′), ενώ τη μεγάλη νίκη στους Γουλβς έδωσε ο Αϊτ-Νούρι στο 90+5′, ανέβαζοντας την ομάδα του στους 13 βαθμούς και αφήνοντας τα «ζαχαρωτά» στους 14.

Το «τρένο» της Νιούκαστλ δεν σταμάτησε ούτε στην επιστροφή μετά το Μουντιάλ! Οι «καρακάξες» επικράτησαν με σκορ 3-0 της Λέστερ εκτός έδρας, χάρη στα γκολ των Γουντ (3′), Αλμιρόν (7′), Τζοέλινγκτον (32′) και ανέβηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας της Premier με 33 βαθμούς και στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Εκτός έδρας νίκες και για τις Φούλαμ, Μπράιτον, καθώς επικράτησαν των Κρίσταλ Πάλας και Σαουθάμπτον με 0-3 και 1-3 αντίστοιχα! Με εννιά ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε το ματς η Κρίσταλ Πάλας, λόγω αποβολών των Μίτσελ και Τόμκινς.

Η βαθμολογία της Premier League αυτή τη στιγμή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ