Αγωνία για Ράσφορντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει του τελικού του League Cup

Αγωνία για Ράσφορντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει του τελικού του League Cup

Ο Μάρκους Ράσφορντ αποχώρησε με πρόβλημα από το ματς με την Μπαρτσελόνα και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχει μεγάλη ανησυχία.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάρκους Ράσφορντ στον κυριακάτικο (26/2) τελικό του League Cup ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Νιούκαστλ, καθώς ο διεθνής επιθετικός αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τη χθεσινή (23/2) ρεβάνς των «κόκκινων διαβόλων» με την Μπαρτσελόνα, για τα πλέι-οφ του Europa League.

Όπως δήλωσε ο Ερικ Τεν Χαγκ, ο Ράσφορντ θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η φύση και η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει. «Ας αφήσουμε το ιατρικό επιτελείο να κάνει τη δουλειά του, πρέπει να περιμένουμε» είπε ο Ολλανδός τεχνικός, που παράλληλα επιβεβαίωσε ότι ο Αντονί Μαρσιάλ δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στον τελικό, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Τώρα αρχίζουν τα (πολύ) δύσκολα

Ο Ράσφορντ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και είναι ο πρώτος σκόρερ ανάμεσα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ. Συνολικά, ο άσος της Γιουνάιτεντ έχει ήδη καταρρίψει το ατομικό ρεκόρ του σε μία σεζόν με 24 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ