Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 0-0: Ο Κασεμίρο… πλήγωσε τη Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 0-0: Ο Κασεμίρο… πλήγωσε τη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Σαουθάμπτον, έμεινε στο 0-0 και έχασε έδαφος, πληρώνοντας την κόκκινη κάρτα του Κασεμίρο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόλλησε στο 0-0 μέσα στην έδρα της με την ουραγό Σαουθάμπτον, φάνηκε να μην έχει αφήσει πίσω το σοκ της 7αρας στο «Άνφιλντ», όμως πλήρωσε και την κόκκινη κάρτα του Κασεμίρο στο πρώτο ημίχρονο που την υποχρέωσε να αγωνίζεται με 10 παίκτες.

Μετά την 4αρα στην Μπέτις μεσοβδόμαδα, έψαχνε αντίδραση και στην Premier League, όμως στο ματς με τους «άγιους» ο Κασεμίρο καταδίκασε την ομάδα στο 34′ με την κόκκινη που δέχτηκε. Η ουραγός μπήκε από την πλευρά της αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και το φινάλε την βρήκε άκρως ικανοποιημένη, αφού έμεινε όρθια στο Ολντ Τράφορντ και το 0-0 της χάρισε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής.

Από εκεί και πέρα, η Γιουνάιτεντ είχε πολλές ευκαιρίες παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, είχε δοκάρι με τον Μπρούνο Φερνάντες, όμως γλίτωσε και από τις πολλές αντεπιθέσεις που έβγαλαν οι φιλοξενούμενοι. Το τελικό 0-0 τη διατήρησε στην 3η θέση, μακριά όμως από την Άρσεναλ αλλά και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όσον αφορά το ματς, στο 16ο λεπτό ο Μπαζουνού νίκησε δύο φορές τον Ράσφορντ, ενώ στο 24’ ο Ντε Χέα πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Γουόλκοτ.

Στο 36ο λεπτό οι «άγιοι» έχανα ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Σουλεμανά να κόβεται από τον βαράν την τελευταία στιγμή και στο 33’ ο Κασεμίρο αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στον Αλκαράς λίγο έξω από την περιοχή της Γιουνάιτεντ. Ο Γουόρντ Πράουζ εκτέλεσε με την μπάλα να κοντράρει στο τείχος και να περνά εκατοστά έξω και στο 39’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο από δεξιά, ο Βαράν πλάσαρε εξ επαφής αλλά ο Μπαζουνού είπε όχι εντυπωσιακά.

Στο 49ο λεπτό ο ΜακΤόμινεϊ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ aαλλά ο Γουάν Μπισάκα έσωσες στη γραμμή ενώ στο 54’ το φάουλ του Γουόρντ Πράουζ, τράνταξε το δοκάρι του Ντε Χέα. Ο Ισπανός στο 64ο λεπτό νίκησε τον Γουόλκοτ σε μοναδικό τετ α τετ και στο 68’ ο Μπαζουνού και το δοκάρι σταμάτησαν τον Μπρούνο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μαρτίνες (89’ Μαγκουάιρ), Γουάν Μπισάκα, Σο, Βαράν, Κασεμίρο, Μπρούνο Φερνάντες, Άντονι (73’ Πελίστρι), Σάντσο (73’ Γκαρνάτσο, 89’ Φρεντ), Ράσφορντ, Βέγκχορστ (44’ ΜακΤόμινεϊ)

Σαουθάμπτον: Μπαζουνού, Γουόκερ Πίτερς, Μπεντνάρεκ, Μπέλα Κότσαπ, Περό, Γουόρντ Πράουζ, Λάβια, Γουόλκοτ (84’ Ονουάτσου), Αλκαράς (55’ Σ.Άρμστρονγκ), Σουλεμανά (76’ Μαρά) Άνταμς (76’ Α.Άρμστρονγκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ