Φιλικό της Άρσεναλ με τους All-Stars του MLS

Φιλικό της Άρσεναλ με τους All-Stars του MLS

H Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει τον Ιούλιο μια ομάδα επίλεκτων «αστέρων» του αμερικανικού πρωταθλήματος (MLS) στο All-Star Game του 2023.

Ένα καλό φιλικό προετοιμασίας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 «έκλεισε» η Άρσεναλ, καθώς θα αντιμετωπίσει μια ομάδα επίλεκτων «αστέρων» του αμερικανικού πρωταθλήματος (MLS) στο All-Star Game του 2023, που θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου στην Ουάσιγκτον, όπως ανακοίνωσε σήμερα το MLS.

Προπονητής της ομάδας των «αστέρων» του αμερικανικού πρωταθλήματος θα είναι ο τεχνικός της DC Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνι, ενώ οι -πρωτοπόροι της Premier League- «κανονιέρηδες» θα λάβουν για δεύτερη φορά μέρος σε All-Star Game του MLS. Η εφετινή αναμέτρηση θα είναι… επανάληψη του All-Star Game του 2016, που διεξήχθη στο Σαν Χοσέ και το οποίο έληξε με νίκη 2-1 υπέρ των Λονδρέζων, χάρη σε γκολ του (σ.σ. πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ) Τσούμπα Άκπομ στο 87ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Super League: Όταν ο πρωτοπόρος έχει την 5η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρούνι θα λάβει για τρίτη φορά μέρος σε All-Star Game του MLS. Ο παλαίμαχος Άγγλος στράικερ ήταν στην ομάδα των «αστέρων» του αμερικανικού πρωταθλήματος που αντιμετώπισε την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019, ενώ αντιμετώπισε τους All-Stars του MLS ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2011.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ