Χώρισαν οριστικά οι δρόμοι Κόντε και Τότεναμ

Χώρισαν οριστικά οι δρόμοι Κόντε και Τότεναμ

Η Τότεναμ ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Ιταλό τεχνικό, Αντόνιο Κόντε, δια στόματος του προέδρου της ομάδας, Ντάνιελ Λίβι.

Η δεύτερη θητεία του στην Αγγλία και την Premier League, είχε την άκρως αντίθετη εξέλιξη σε σχέση με την πρώτη για τον πρωταθλητή με την Τσέλσι το 2017, Αντόνιο Κόντε.

Η Τότεναμ ανακοίνωσε τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον Ιταλό τεχνικό, που εδώ και κάποιο διάστημα αποτελούσε ξένο σώμα για τους Πετεινούς.

Διαβάστε επίσης: Σενάριο για Ολυμπιακό και Μεξικανό επιθετικό! (vid)

Χαρακτηριστικό είναι πως μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του κατά των παικτών του, μετά την εμφάνιση και την ισοπαλία 3-3 (από 3-1) κόντρα στην Σαουθάμπτον εντός έδρας, ο Κόντε εκμεταλλευόμενος τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, βρισκόταν ήδη στην Ιταλία.

Το δίδυμο των Κριστιάν Στελίνι και Ράιαν Μέισον ως πρώτου και βοηθού προπονητή αντίστοιχα, θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι να αναφέρει σε δήλωσή του χαρακτηριστικά:

«Έχουμε 10 παιχνίδια στην Premier League που απομένουν και παλεύουμε για μια θέση στο Champions League. Πρέπει όλοι να συνεργαστούμε. Όλοι πρέπει να βγουν μπροστά για να εξασφαλίσουμε τον υψηλότερο δυνατό τερματισμό για τον σύλλογό μας και τους εκπληκτικούς, πιστούς οπαδούς μας».

Για την ιστορία ο Κόντε ξεκίνησε την καριέρα του στην Τότεναμ τον Νοέμβριο του 2021 και σε 76 ματς σε όλες τις διοργανώσεις είχε 41 νίκες, 12 ισοπαλίες και 23 ήττες, με παθητικό τερμάτων 186-35.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ