Τούχελ: «Ήμουν σε σοκ όταν με απέλυσαν από την Τσέλσι»

Τούχελ: «Ήμουν σε σοκ όταν με απέλυσαν από την Τσέλσι»

Για το πως βίωσε την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι μίλησε ο νέος προπονητής πλέον της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ.

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε για την απόλυσή του από την Τσέλσι και το πως αυτή ήταν ένα σοκ για εκείνον.

Ο Γερμανός τεχνικός, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι απομακρύνθηκε από τους μπλε του Λονδίνου, καθώς επίσης και για τον τρόπο που αυτό έγινε. Όπως αποκάλυψε ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, στη συνέντευξη τύπου για το αυριανό «Klasiker» απέναντι στην Ντόρτμουντ, σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι απολύεται και μάλιστα σε μια συνάντηση που διήρκεσε πέντε λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Ο κ. Μπαλτάκος, οι κρίσεις μεγαλείου και ένα… τσουβάλι ψέματα

«Ήμουν σε σοκ όταν με απέλυσαν. Η συνάντηση διήρκεσε μόνο τρία με πέντε λεπτά και πραγματοποιήθηκε στις οκτώ το πρωί. Όλοι νομίζαμε πως ήμασταν στον σωστό δρόμο και είχαμε πολλά ακόμη να «χτίσουμε».

Η Τσέλσι ήταν σαν οικογένεια για μένα, όποτε ακόμα… με πονάει. Είχα πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου και έχω πολλούς φίλους εκεί, αυτό δεν θα αλλάξει.

Πλέον βρήκα μία καινούρια πρόκληση και είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της Μπάγερν Μονάχου. Πλέον, ανυπομονώ για το αυριανό ντέρμπι με την Ντόρτμουντ. Χρειάζομαι αυτό το συναίσθημα της διεκδίκησης της κορυφής και αυτό είναι που μας πάει μπροστά.

Χρειαζόμαστε μια ισορροπία σε όλους τους τομείς. Δεδομένου του βαθμολογικού πίνακα και του ανταγωνισμού μεταξύ των δύο ομάδων, θα είναι αναμφίβολα ένα ηλεκτρισμένο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ