Αρτέτα: «Πρέπει να προετοιμάσεις τους παίκτες για το τι θα αντιμετωπίσουν»

Αρτέτα: «Πρέπει να προετοιμάσεις τους παίκτες για το τι θα αντιμετωπίσουν»

Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Λίβερπουλ και την προετοιμασία των παικτών του, πριν από ένα τόσο σοβαρό παιχνίδι.

Ο Μικέλ Αρτέτα σε δηλώσεις που παραχώρησε, μίλησε για την επερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Λίβερπουλ στο «Άνφλιντ», χαρακτηρίζοντας την έδρας των «Κόκκινων» του Μερσεϊσάιντ, ως ζούγκλα.

Ακόμη και στην τραγική αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση, που βρίσκεται η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλόπ, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως σε ένα κατάμεστο «Άνφιλντ», δεν θα πραγματοποιήσει μία από τις γνωστές της εμφανίσεις, που μπορεί να κερδίσει τον αντίπαλο, πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας.

Διαβάστε επίσης: «Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Βασίλη Σπανούλη: «Με την Ολυμπία Χοψονίδου δεν ξέρω, την ακουμπάς και…»

Αυτό ακριβώς θέλει να αποφύγει ο τεχνικός των «Κανονιέρηδων», που ενώ η ομάδα του είναι στο +19 από την προσεχή αντίπαλό της, θέλει να επιστήσει την προσοχή των παικτών του για αυτό το παιχνίδι, που αν η Άρσεναλ φύγει με το τρίποντο, αποκτά τεράστιο προβάδισμα για τον τίτλο.

Εν όψει του μεγάλου αγώνα ο Αρτέτα δήλωσε: « Δεν μπορείς να προετοιμάσεις τους παίκτες για τον ζωολογικό κήπο και μετά να τους πηγαίνεις στη ζούγκλα την Κυριακή. Είναι αδύνατο. Πρέπει να προετοιμάσεις τους παίκτες. Πρέπει να τους πεις τι θα αντιμετωπίσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ