Μπέλιγχαμ: Ενημέρωσε τη Ντόρτμουντ πως θέλει να την αφήσει για την Λίβερπουλ

Μπέλιγχαμ: Ενημέρωσε τη Ντόρτμουντ πως θέλει να την αφήσει για την Λίβερπουλ

Ο Άγγλος επιθετικός φέρεται να είπε στους ανθρώπους των Βεστφαλών πως θέλει το καλοκαίρι να φύγει από την ομάδα για να πάει στο... Λίβερπουλ.

Ο Τζουντ Μπέλγχαμ θα αποτελέσει τη φετινή μεταγραφική περίοδο το «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες ωστόσο ο ίδιος φέρεται να έχει κάνει ήδη την επιλογή του. Τι κι αν τον καλοκοιτάζουν οι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι που θα κονταροχτυπηθούν στα ημιτελικά του Champions League σε λίγες ημέρες. Ο ίδιος φέρεται να έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αν και αυτός… αρνείται προς ώρας ότι μπορεί να τον… κλείσει.

Διαβάστε επίσης: Η ΚΕΔ όρισε Elite διαιτητές στο Άρης – Ολυμπιακός και στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Ο λόγος φυσικά για τη Λίβερπουλ. Η αγγλική ομάδα δια στόματος του Γιούργκεν Κλοπ λίγες μέρες νωρίτερα έλεγε πως δεν μπορεί καν να κοιτάξει την περίπτωση του νεαρού άσου της Ντόρτμουντ γιατί δεν έχει τα λεφτά να τον αγοράσει αφού το ποσό πώλησής του είναι υπέρογκο. Ο ίδιος ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί φέρεται να διαμήνυσε στους Βεστφαλούς πως θέλει να αποχωρήσει φέτος για να πάει στο Λίβερπουλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «reds» έκαναν πρόταση στη Ντόρτμουντ το τελευταίο διάστημα για τον 19χρονο η οποία όμως δεν έγινε δεκτή, με την ομάδα του Κλοπ να εμφανίζεται σαν να μην… καίγεται κάτι που μπορεί να δείχνει άλλα πράγματα…

Η Λίβερπουλ, είναι δεδομένο πάντως πως θέλει να εκμεταλλευτεί την πρόθεση του παίκτη να φύγει από την Γερμανία για χάρη της, και θεωρείται πως αυτή της η στάση, είναι ένα κόλπο για να μπορέσει να τον αποκτήσει σε πιο χαμηλή τιμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ