Νίκη πεντάδας για την Βίλα (1-0) – Σημαντικό βήμα παραμονής για Γουλβς (2-0)

Νίκη πεντάδας για την Βίλα (1-0) – Σημαντικό βήμα παραμονής για Γουλβς (2-0)

Την ξέφρενη πορεία της συνεχίζει η Άστον Βίλα με το σύνολο του Έμερι να επικρατεί αυτή την φορά με 1-0 της Φούλαμ και να... πατά στην πρώτη πεντάδα της Premier League. Αποφασιστικό βήμα παραμονής για Γουλβς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Την εντυπωσιακή της πορεία συνεχίζει η Άστον Βίλα. Οι «Χωριάτες» κέρδισαν  με 1-0 την Φούλαμ στο «Βίλα Παρκ» και ανέβηκαν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 54 βαθμούς, έχοντας βέβαια παιχνίδι περισσότερο από την 6η Τότεναμ που βρίσκεται στους 53.

Στο 21’ η Άστον Βίλα κέρδισε κόρνερ. Ο ΜακΓκίν ανέλαβε την εκτέλεση του και βρήκε τον Μινγκς, ο οποίος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Λένο για το 1-0, το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Με 6 Ελληνες ο Ολυμπιακός και Φορτούνη στο «10» κόντρα στον Αρη – Πρόβλημα με δύο βασικούς

ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Μορένο(77’ Ντίνιε) , Γιάνγκ(86’ Τσέιμπερς), Κόνσα, Μινγκς, Ντάγκλας Λουίζ, Ντεντόνκερ, Ράμσει(77’ Τραορέ), ΜακΓκίν, Μπουεντία, Γουότκινς

ΦΟΥΛΑΜ: Λένο, Τετέ(68’ Σοάρες), Ανταραμπιόγο, Ριμ, Ρόμπινσον, Ριντ(86’ Κεμπάνιο), Παλίνια, Γουίλσον(17’ Ρέιντ), Περέιρα(68’ Κάρλος Βινίσιους), Σόλομον(68’ Κέιρνι), Τζέιμς

Άλμα παραμονής για Γουλβς

Η Γουλβς κέρδισε με 2-0 την Πάλας, την έπιασε στους 37 βαθμούς κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της.

Στο 2′ ο Κόστα κατέβασε ιδανικά στην περιοχή κι έκανε το γύρισμα αλλά ο Τζόνστον έβγαλε σε κόρνερ και από την εκτέλεσή του ο Άντερσεν πέτυχε αυτογκόλ για το 1-0.

Στο 90′ η κεφαλιά του Ματετά πέρασε μόλις έξω και στο 90+2’ οι «λύκοι» κέρδισαν πέναλτι και ο Νέβες από την άσπρη βούλα έκανε το 2-0.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Ντόουσον, Κίλμαν, Σεμέδο, Μπουένο (79’ Τότι), Λεμινά, Νέβες, Νούνες (89’ Κολινς), Χουάνγκ (79’ Τραορέ), Κούνια (68’ Ζοάο Γκόμες), Ντιέγκο Κόστα (89’ Νέτο)

ΠΑΛΑΣ: Τζόνστον, Άντερσεν (46’ Γουόρντ), Μίτσελ, Γκουεχί, Ρίτσαρντς, Μιλιβόγιεβιτς (65’ Σλουπ), Χιουζ (89’ Ματετά), Λοκόνγκα (65’ Εντουάρ), Εζέ, Ολίσε, Αγιού

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας 2-0

Άστον Βίλα – Φούλαμ 1-0

Λιντς – Λέστερ 1-1

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ