Αποθέωση για Μαυροπάνο στο Νησί!

Αποθέωση για Μαυροπάνο στο Νησί!

Με τα καλύτερα λόγια σχολιάζουν στην Αγγλία την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στο ντεμπούτο του με την Άρσεναλ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Βρετανοί αποθεώνουν τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο για το ντεμπούτο του στην Premier League, στην ήττα (2-1) της Άρσεναλ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τελευταία επίσκεψη του Αρσέν Βενγκέρ ως προπονητής των κανονιέρηδων, στο Old Trafford. Αναφέρουν ότι η εμφάνισή του είναι το θετικό που μπορεί να βρει κάποιος στην εμφάνιση μίας ομάδας, μετά από μία ήττα.

Ο Αρσέν Βενγκέρ επέλεξε να χρησιμοποιήσει πολλούς νέους παίκτες, δίνοντας έτσι και στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, δικαίωμα για ντεμπούτο στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Η Αρσεναλ μπορεί για πρώτη φορά μετά το 1996, να γνώρισε την έκτη στην σειρά εκτός έδρας ήττα, αλλά ο Κώσταντίνος Μαυροπάνος, που βαθμολογήθηκε μαζί με τον Νάιλς, με τον υψηλότερο βαθμό (8) από κάθε άλλο παίκτη, εντυπωσίασε.

«Ο Μαυροπάνος, που έφτασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2 εκατ. λίρες, φαινόταν ασφαλής στο ντεμπούτο του, που ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε μια τόσο τρομακτική έδρα όπως το Old Trafford», ανέφερε σε σχετικό σχόλιο το ESPN, προσθέτοντας:

«Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος δικαίωσε τον Αρσέν Βενγκέρ για την επιλογή του. Ο 20χρονος ήταν θαυμάσιος, ασυναγώνιστος στον αέρα, έπαιρνε σωστές θέσεις και έδινε την μπάλα χωρίς να βιάζεται. Μια απροσδόκητη στάση που έμοιαζε σαν να ήταν στην πρώτη ομάδα για μήνες. Ήταν μια εμφάνιση  που προκάλεσε θαυμασμό  για το απολύτως υπέροχο στο ντεμπούτο του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ