Βρήκε τον ιδανικό αντί-Γουόκερ ο Γκουαρντιόλα

Βρήκε τον ιδανικό αντί-Γουόκερ ο Γκουαρντιόλα

Με τον Γουόκερ να βρίσκεται μια ανάσα από την Μπάγερν Μονάχου, η Σίτι βρήκε στον ιδανικό διάδοχο του Άγγλου μπακ.

Ο Κάιλ Γουόκερ μετά από μια μεγάλη και άκρως επιτυχημένη θητεία στην Μάντσεστερ Σίτι, ετοιμάζεται για… αλλαγή περιβάλλοντος αφού είναι μια ανάσα από την μετακίνησή του στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα όπως ήταν λογικό δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια και ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του 33χρονου ακραίου και κεντρικού αμυντικού, με τους ιθύνοντες της Σίτι να ενεργοποιούνται και να ξεκινούν τις διαδικασίες απόκτησής του.

Διαβάστε επίσης: Από τον Τσιάρτα στον… Πινέδα: Οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία της ΑΕΚ

Πρόκειται για τον Ασράφ Χακίμι, ένα από τα καλύτερα μπακ χαφ στον κόσμο. Διεθνής με την εθνική του Μαρόκου που έφτασε μακριά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και αναντικατάστατος στην Παρί σεν Ζερμέν στην οποία πήρε μεταγραφή από την Ίντερ το 2021 και μετράει 9 γκολ και 12 ασίστ σε 80 συμμετοχές με τους Παριζιάνους.

Ο Μαροκινός όμως έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Παρί, που δεν ήταν αρνητική να τον παραχωρήσει αν προέκυπτε μια οικονομικά ικανοποιητική πρόταση.

Μην ξεχνάμε πως αν και μόλις στα 24 του ο Χακίμι έχει ήδη 160 συμμετοχές, 25 γκολ και 34 ασίστ αγωνιζόμενος στα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης για λογαριασμό των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ίντερ και Παρί έχοντας κατακτήσει ήδη 9 εγχώριους και διεθνείς τίτλους, με την Premier League να είναι η μόνη που… απουσιάζει από το παλμαρέ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ