Νιούκαστλ – Άστον Βίλα 5-1: «Καρακάξες» για μεγάλα πράγματα

Νιούκαστλ – Άστον Βίλα 5-1: «Καρακάξες» για μεγάλα πράγματα

Εξαιρετική πρεμιέρα για τη Νιούκαστλ η οποία σκόρπισε με 5-1 την Άστον Βίλα και μπήκε φουριόζα στο νέο πρωτάθλημα.

Πέρσι έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα τερματίζοντας στην πρώτη τετράδα της Premier League. Φέτος η Νιούκαστλ δείχνει έτοιμη για ακόμη πιο σπουδαία πράγματα και φρόντισε να στείλει το μήνυμά της από την πρεμιέρα κιόλας του πρωταθλήματος καθώς διέλυσε με 5-1 την Άστον Βίλα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού στα πρώτα 16 λεπτά είχαν ήδη σημειωθεί τρία γκολ. Αυτοί που άνοιξαν το σκορ ήταν οι γηπεδούχοι όταν στο 6′ από σέντρα του Γκόρντον ο Τονάλι από κοντά έκανε το 1-0 στο ντεμπούτο του. Από ασίστ του Γουότκινς στο 11′ ο Ντιαμπί έκανε το 1-1, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το 2-1 με προβολή του Ισάκ από γύρισμα του Μπότμαν.

Διαβάστε επίσης: Προκαταβάλλουν καταστάσεις οι Κροάτες: «Η Ντιναμό θα παίξει στην Αθήνα σε μια ατμόσφαιρα που δεν έχει ζήσει ξανά»

Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό και ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, αυτή που έφτασε σε γκολ όμως ήταν η Νιούκαστλ. Στο 58′ συγκεκριμένα, ο Ισάκ και πάλι έκανε το 3-1 μετά από λάθος της άμυνας και στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε παράσταση για έναν ρόλο. Στο 77′ ο Γουίλσον έγραψε το 4-1 από ασίστ του Μπαρνς και το 5-1 διαμόρφωσε σε τετ α τετ στο 90′ ο Μπαρνς.

Νιούκαστλ: Πόουπ, Μπερν, Τρίπιερ, Σερ, Μπότμαν, Γκιμαράες (85’ Λόνγκσταφ), Ζοέλιντον, Τονάλι (90+2’ Άντερσον), Γκόρντον (69’ Μπαρνς), Αλμιρόν (86’ Μέρφι), Ισάκ (69’ Γουίλσον)

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κονσά, Μινγκς (32’ Τόρες), Ντιν, Κας (87’ Φιλοτζέν), Καμαρά, Ντόουγκλας Λουίζ, Μπέιλι (46’ Τίλεμανς), Ντιαμπί (87’ Κοουτίνιο), ΜακΓκίν (64’ Κάρλος), Γουότκινς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ