Άρσεναλ: Υπέστη ρήξη χιαστού ο Τίμπερ στο ντεμπούτο του

Άρσεναλ: Υπέστη ρήξη χιαστού ο Τίμπερ στο ντεμπούτο του

Οι φόβοι για τον τραυματισμό του Γιούρεν Τίμπερ δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν, αφού υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Τρομερά άτυχος ο Γιούρεν Τίμπερ, αφού οι φόβοι να έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό επιβεβαιώθηκαν.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Άρσεναλ στην Premier League απέναντι στην Νότιγχαμ, όπου τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και αντικαταστάθηκε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή δεδομένων με τον Μάικ Τζέιμς – «Βόμβα» από την Μονακό

Ο Τίμπερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων είδαν και γιατροί με εξειδίκευση σε θέματα ρήξης χιαστού και δυστυχώς ο νεαρός δεν απέφυγε το χειρότερο δυνατό σενάριο και θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, όπως ενημέρωσαν οι «κανονιέρηδες», χωρίς να εκτιμούν την επιστροφή του παίκτη.

Ο Τίμπερ έκανε ανάρτηση στα social media σχετικά με τον τραυματισμό του γράφοντας, «Αγανακτισμένος που μοιράζομαι ότι ο τραυματισμός είναι πιο σοβαρός από το αναμενόμενο, ειδικά έπειτα από το καλωσόρισμα που είχα. Ήθελα να το ξεπληρώσω στο γήπεδο, που δεν θα είναι δυνατό για το επόμενο διάστημα. Ευχαριστώ που με κάνετε να αισθάνομαι σαν στο σπίτι και θα σας δω στο γήπεδο».

Έτσι ο Τίμπερ προστίθεται σε μία λίστα από καλό θα ήταν να μην υπάρχει, καθώς από την αρχή αυτής της σεζόν έχουν υποστεί ρήξη χιαστού ο Εμπολό, ο Κουρτουά, και ο Μιλιτάο μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ