Λίβερπουλ: Ψάχνει το «μπαμ» με Σοφιάν Άμραμπατ

Λίβερπουλ: Ψάχνει το «μπαμ» με Σοφιάν Άμραμπατ

«Φωτιές» βάζει Ολλανδικό δημοσίευμα που θέλει τον Σοφιάν Άμραμπατ, που είχε φτάσει κοντά στη Γιουνάιτεντ, να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Λίβερπουλ.

Συζητήσεις με την Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει ο Σοφιάν Άμραμπατ που παρουσιάζοταν μία… ανάσα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με Ολλανδική ιστοσελίδα «AD.nl» αλλά και το «talksport».

Με την Λίβερπουλ να βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών για τον χώρο του κέντρου, μετά τις αποχωρήσεις των Χέντερσον και Φαμπίνιο για την Σαουδική Αραβία, ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ έχει συνδεθεί με πολλά ονόματα το τελευταίο διάστημα. Μετά τις αποτυχημένες διαπραγματεύσεις με την Σαουθάμπτον για τον Λάβια αλλά και την προτίμηση του Καισέδο να γίνει παίκτης της Τσέλσι, σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τους «reds» να ξεκίνησαν συζητήσεις με τον Σοφιάν Άμραμπατ που παρουσιαζόταν «κλεισμένος» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προηγούμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Ρέτσος: «Σημαντική η εμπιστοσύνη του προπονητή – Άψογη η συνεργασία με τον Φρέιρε»

Η Λίβερπουλ φαίνεται πως αρπάζει την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε σχετικά με την καθυστέρηση ως προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άμραμπατ από τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν «παγώσει» το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της ανησυχίας των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχετικά με τους κανονισμούς του Financial Fair Play.

Αν ισχύουν τα παραπάνω δημοσιεύματα τότε το μόνο που απομένει είναι αν η Λίβερπουλ ολοκληρώσει την «κλοπή» του Σοφιάν Άμραμπατ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον ντύσει τελικά στα δικά της κόκκινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ