Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενδιαφέρεται για Κουκουρέγια

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενδιαφέρεται για Κουκουρέγια

Την περίπτωση του Μαρκ Κουκουρέγια εξετάζει η Γιουνάιτεντ, η οποία προέβη σε διερευνητική πρόταση για δανεισμό του παίκτη από την Τσέλσι.

Ο τελευταίος τραυματισμός του Λουκ Σο έχει προβληματίσει τον Έρικ Τεν Χάαγκ γι’ αυτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να αποκτήσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου για την θέση του αριστερού μπακ, καθώς εξετάζει την περίπτωση του Μαρκ Κουκουρέγια.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν σε πρώτο πλάνο τον Κουκουρέγια και μάλιστα ξεκίνησαν διερευνητικές επαφές με την Τσέλσι για πιθανό μονοετή δανεισμό του παίκτη στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Διαβάστε επίσης: Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μεσοβδόμαδα χτύπησαν ήδη το πρώτο καμπανάκι για την ΑΕΚ

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ιταλό μπορεί οι δύο σύλλογοι να άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας ωστόσο δεν θεωρείται προχωρημένο οποιοδήποτε στάδιο αναφορικά με την μετακίνηση του Κουκουρέγια. Σε αυτό που «ποντάρει» η Γιουνάιτεντ είναι πως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δείχνει να μην υπολογίζει στην «νεόχτιστη» Τσέλσι τον 25χρονο Ισπανό και αυτό μπορεί να διευκολύνει το επικείμενο «deal» μεταξύ των δύο συλλόγων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ