Νιουκάστλ: «Δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό στο ποδόσφαιρο ή στην κοινωνία»

Νιουκάστλ: «Δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό στο ποδόσφαιρο ή στην κοινωνία»

Η διοίκηση της Νιουκάστλ, μέσω ανακοίνωσής της, στέκεται απέναντι στον ρατσισμό, με αφορμή το περιστατικό με τους παίκτες της.

Η διοίκηση της Νιουκάστλ καταδίκασε την ρατσιστική βία που δέχθηκαν οι Μπρούνο Γκιμαράες και τον Τζο Γουίλοκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την χθεσινή (4/11) νίκη με 1-0 επί της Αρσεναλ για την Premier League.

Το γκολ το οποίο δεν ακυρώθηκε, εκνεύρισε τον κόσμο που δυστυχώς ξέφυγε και επιτέθηκε ρατσιστικά σε δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μέσω των social media. Ο Γουίλοκ, είχε συμμετοχή στη φάση του γκολ και για τον Μπρούνο Γκιμαράες, οι «κανονιέρηδες» είχαν ζητήσει κόκκινη κάρτα νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης: Φορτούνης – Κωνσταντέλιας: Ο παλιός είναι αλλιώς, μα ο νέος… έρχεται (vids)

Το ρατσιστικό επεισόδιο επιβεβαίωσε η Νιουκάστλ μέσω ανακοίνωσης, στην οποία εκφράζει τη στήριξη της στους δύο ποδοσφαιριστές. Παράλληλα αναφέρει πως θα γίνουν και οι κατάλληλες ενέργειες ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νιουκάστλ:

«Η Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ καταδικάζει έντονα τη ρατσιστική επίθεση που έγινε στον Μπρούνο Γκιμαράες και τον Τζο Γουίλοκ μέσω των social media μετά τη νίκη του Σαββάτου επί της Άρσεναλ. Το μήνυμά μας είναι ξεκάθαρο. Δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό στο ποδόσφαιρο ή στην κοινωνία. Παρέχουμε υποστήριξη στον Μπρούνο και τον Τζο και θα συνεργαστούμε με τις αρμόδιες αρχές και τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να εντοπίσουμε τους υπεύθυνους, ώστε να λογοδοτήσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ