Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα 2-0: «Τρίποντο» με βασικό τον Βλαχοδήμο (vid)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα 2-0: «Τρίποντο» με βασικό τον Βλαχοδήμο (vid)

Σπουδαία νίκη της Νότιγχαμ επί της Άστον Βίλα (2-0), με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να κάνει το ντεμπούτο του με τη Φόρεστ. Αϊνά (5') και Μανγκαλά (47') τα γκολ για την ομάδα του Στιβ Κούπερ.

Νότιγχαμ Φόρεστ και Άστον Βίλα, αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής της Premier League, στο «Σίτι Γκράουντ». Όλα Αϊνά (5′) και Ορέλ Μανγκαλά (47′) διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 με Στιβ Κούπερ να δίνει στον Οδυσσέα​ Βλαχοδήμο το ντεμπούτο του με τη Νότιγχαμ σχεδόν δύο μήνες από τότε που άφησε τη Λισαβόνα και την Μπενφίκα.

Οι γηπεδούχοι, που κέρδισαν πρώτη φορά μετά τις αρχές Σεπτέμβρη και το «διπλό» στο Στάμφορντ Μπριτζ, βρίσκονται στην δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Ουνάι Έμερι, παραμένει σε τροχιά Ευρώπης και την πέμπτη θέση, με 22 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Ο μάνατζερ του Κέντρικ Ναν άνοιξε κουβέντα (και) για τον Θανάση

Η Νότιγχαμ, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησε να προηγηθεί με την συμπλήρωση πέντε λεπτών στο παιχνίδι, όταν ο Τόφολο γύρισε τη μπάλα από τα αριστερά στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Άινα έκανε συρτό δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία της εστίας του Μαρτίνες.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τον Βλαχοδήμο ήρθε στο 22ο λεπτό. Μετά από συνεργασία του Ντιν με τον Τζανιόλο, ο Ιταλός μεσοεπιθετικός γύρισε τη μπάλα από τα αριστερά, με τον Έλληνα κίπερ να μπλοκάρει σε δύο χρόνους.

Στο 47′ ήρθε το 2-0 για τη Φόρεστ. Οι παίκτες του Κούπερ, κυκλοφόρησαν ωραία τη μπάλα έξω από τη περιοχή της Βίλα, με τον Μανγκαλά να πιάνει δυνατό σουτ και τον Μαρτίνες να προσπαθεί να αποκρούσει με τις γροθιές, όμως η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και μετά από εξέταση και με το goal line technology, ο διαιτητής έδειξε σέντρα.

Η Βίλα πίεσε για τη μείωση του σκορ, με τον Ντιαμπί αλλά το τεχνικό σουτ του εντός περιοχής βρήκε σε ετοιμότητα τον Βλαχοδήμο και κάπου εκεί το παιχνίδι πήγε στα μέτρα της Νότιγχαμ, δεν απειλήθηκε κι άλλο και μετά από έξι λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε την λήξη, για την σπουδαία νίκη της ομάδας του Στιβ Κούπερ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Βλαχοδήμος, Τόφολο (71′ Οριέ), Νιακατέ, Μουρίλο, Έινα (86′ Γουίλιαμς), Ντομίνγκες (87′ Γέιτς), Μανγκαλά, Σανγκαρέ, Γκιμπς-Γουάιτ, Αβονίγι (82′ Ντανίλο), Ελάνγκα

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας (59′ Τίλεμανς), Κόνσα, Τόρες, Ντιν, Μακγκίν, Καμαρά (78′ Κάρλος), Λουίζ (86′ Ντεντόνκερ), Τζανιόλο (46′ Μπέιλι), Ντιαμπί, Γουότκινς

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (90+1′ Φερνάντες)
Μπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ 3-2 (11′ Μοπέ, 55′ αυτ. Μαυροπάνος, 69′ Κόλινς / 19′ Κουντούς, 26′ Μπράουν)
Μάντσεστερ Σίτι – Μπόρνμουθ 6-1 (30′ Ντόκου, 33′, 83′ Σίλβα, 37′ Ακάντζι, 64′ Φόντεν, 88′ Άκε / 74′ Σινιστέρα)
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 2-1 (72′ Άρτσερ, 90+10′ πέν. Νόργουντ / 89′ Μπελγκάρ)
Μπέρνλι – Κρίσταλ Πάλας 0-2 (22′ Σλουπ, 90+4′ Μίτσελ)
Έβερτον – Μπράιτον 1-1 (7′ Μικολένκο / 84′ αυτ. Γιανγκ)
Νιούκαστλ – Άρσεναλ 1-0 (64′ Γκόρντον)
Νότιγχαμ – Άστον Βίλα 2-0 (5′ Έινα, 47′ Μανγκαλά)
05/11 18:30 Λούτον – Λίβερπουλ
06/11 22:00 Τότεναμ – Τσέλσι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ