Το City ground είναι κάστρο – Η Νότιγχαμ «χτίζει» μεγάλο αήττητο εντός έδρας σερί

Το City ground είναι κάστρο – Η Νότιγχαμ «χτίζει» μεγάλο αήττητο εντός έδρας σερί

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει «χτίσει» ένα σημαντικό σερί αήττητων αγώνων στην έδρα της, πανηγυρίζοντας σήμερα μια σπουδαία νίκη επί της Βίλα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής την Άστον Βίλα και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη με 2-0.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κυριάρχησε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητος Φαλ: Triple double με ασίστ ο θηριώδης σέντερ στην Πυλαία- Ρεκόρ 29 χρόνων ο Γάλλος

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Βίλα βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς, μόλις πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι.

Η Φόρεστ κατέκτησε τρεις πολύτιμους βαθμούς, έχοντας ιδανικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση με το γρήγορο γκολ κόντρα στην Βίλα, στηριζόμενη σε μεγάλο βαθμό στην δυναμική που έχει στο γήπεδο της.

Αήττητο σερί στο City Ground

Η Νότιγχαμ κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και στο σημερινό παιχνίδι κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι το εξαιρετικό αήττητο σερί που έχει «χτίσει» η αγγλική ομάδα στην έδρα της.

Κάτι που άλλωστε επισημάνθηκε και από την επίσημη ιστοσελίδα της Πρέμιερ Λιγκ στο Χ, με μια ξεχωριστή αναφορά.

«Η ομάδα του Στιβ Κούπερ αποδεικνύεται πολύ σκληρός αντίπαλος στο City Ground».

Η δύναμη λοιπόν της έδρας είναι μεγάλη υπόθεση για τη Νότιγχαμ, καθώς στα τελευταία οκτώ εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, δεν έχει γνωρίσει την ήττα.

Πιο συγκεκριμένα η Φόρεστ μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτά τα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, προσμετρώντας και τρία ματς της περσινής σεζόν.

Αναμφίβολα μια πολύ σημαντική επίδοση της αγγλικής ομάδας, καθώς σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια υπάρχουν νίκες επί αντιπάλων όπως η Άρσεναλ, η Άστον Βίλα και η Μπράιτον.

Το γήπεδο της Σίτι ήταν κατάμεστο και στο σημερινό παιχνίδι με την Άστον Βίλα, όπως είναι άλλωστε γεμάτο σε κάθε εντός έδρας ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τους οπαδούς της ομάδας να δίνουν μεγάλη ώθηση στον Στιβ Κούπερ και τους παίκτες του.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ