Λούτον – Λίβερπουλ 1-1: Ο Ντίας έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις για τους «reds»

Λούτον – Λίβερπουλ 1-1: Ο Ντίας έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις για τους «reds»

Η Λίβερπουλ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην έδρα της Λούτον, αλλά κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό (1-1) χάρη σε γκολ του Ντίας στις καθυστερήσεις, με τον Κολομβιανό να αφιερώνει το γκολ στον πατέρα του που έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Ο συγκλονιστικός Ντίας έσωσε τη Λίβερπουλ! Με την οικογένειά του να περνά δραματικές ώρες λόγω της απαγωγής του πατέρα του, ο Κολομβιανός επιθετικός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις του ματς με τη Λούτον έδωσε τουλάχιστον τον βαθμό (1-1) στην ομάδα του η οποία βρέθηκε κοντά σε μέγα κάζο.

Μοιραίος για τους «reds» ήταν ο Νούνιες που έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες. Η πρώτη κατέληξε στο δοκάρι στο 13′ και η δεύτερη είναι ίσως η ευκαιρία της σεζόν αφού κατάφερε να αστοχήσει σε κενό τέρμα στο 70′. Η Λούτον βρήκε δίχτυα στο 80′ όταν μετά από κόρνερ της Λίβερπουλ έφυγε στην κόντρα, ο Καμπορέ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Τσονγκ πλάσαρε για το 1-0 από κοντά.

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητος Φαλ: Triple double με ασίστ ο θηριώδης σέντερ στην Πυλαία- Ρεκόρ 29 χρόνων ο Γάλλος

Η Λίβερπουλ πίεσε για το γκολ στα τελευταία λεπτά και το βρήκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Έλιοτ σέντραρε από δεξιά και ο Ντίας με κεφαλιά έκανε το 1-1 για την ομάδα του, αφιερώνοντας το γκολ στον πατέρα του που ζει εφιαλτικές στιγμές.

Λούτον: Καμίνσκι, Καμπορέ, όσο, Λοκίερ, Μενγκί, Ντάουτι, Νακάμπα, Ογκμπένε (79’ Μπράουν), Μπάρκλεϊ, Μόρις (75’ Αντεμπάγιο), Τάουνσεντ (61’ Τσονγκ)

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Γκόμες (66’ Τσιμίκας), Μακ Άλιστερ, Χράφενμπερχ (84’ Ντίαζ), Σομποσλάι (66’ Έλιοτ), Σαλάχ, Ζότα (66’ Χάκπο), Νούνιες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ