Ο Φόστερ της Μπέρνλι εκτός επ’ αόριστον λόγω ανησυχίας για την ψυχική του υγεία

Ο Φόστερ της Μπέρνλι εκτός επ’ αόριστον λόγω ανησυχίας για την ψυχική του υγεία

Ο επιθετικός της Μπέρνλι, Λάιλ Φόστερ, θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον λόγω υποτροπής ενός προβλήματος ψυχικής υγείας.

Ο επιθετικός της Μπέρνλι, Λάιλ Φόστερ, θα μείνει εκτός δράσης επ’ αόριστον λόγω υποτροπής ενός προβλήματος ψυχικής υγείας, ανακοίνωσε σήμερα (9/11) η ομάδα της Premier League.

Ο 23χρονος Νοτιοαφρικανός έχει πετύχει τρία γκολ με τη Μπέρνλι τη φετινή σεζόν σε οκτώ εμφανίσεις. «Πρόσφατα, ο Λάιλ μας ενημέρωσε ότι συνεχίζει να ζει με προβλήματα σχετικά με την ψυχική του ευεξία και έχει ζητήσει βοήθεια», ανέφερε η Μπέρνλι στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter. «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό τη φροντίδα ειδικών, δίνοντάς του την υποστήριξη και τη φροντίδα που χρειάζεται για να τον βοηθήσει να επιστρέψει σε πλήρη υγεία».

Διαβάστε επίσης: Η πολύτιμη «λονδρέζικη» συλλογή του Ντανιέλ Ποντένσε- Γιατί ο Πορτογάλος μόλις επέστρεψε στην πόλη του; (vids)

Ο Φόστερ έχει 10 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Νότιας Αφρικής. «Ζητούμε την κατανόησή σας και το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής του Λάιλ σχετικά με αυτό το θέμα και δεν θα κάνουμε άλλα σχόλια μέχρι νεοτέρας», πρόσθεσε η Μπέρνλι.

Ο σύλλογος βρίσκεται στη προτελευταία θέση στην Premier League με τέσσερις βαθμούς μετά από 11 αγώνες. Το Σάββατο θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ