Κάλεσμα των φιλάθλων της Γιουνάιτεντ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των Γκλέιζερ

Κάλεσμα των φιλάθλων της Γιουνάιτεντ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των Γκλέιζερ

Το «The 1958», κάλεσε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το «Ολντ Τράφορντ», πριν από το αυριανό ματς κόντρα στη Λούτον για την Premier League.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρέθηκαν νωρίς μπροστά στο σκορ με 0-2 στο «Πάρκεν» με δύο γκολ του Χόιλουντ (3′ & 28′), όμως η κόκκινη κάρτα στον Ράσφορντ στο 42′ άλλαξε όλο το παιχνίδι. Ελιουνούσι (45′) και Γκονσάλβες στο 45+9′ με πέναλτι, έφεραν το παιχνίδι στο 2-2 πριν το ημίχρονο.

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τη Γιουνάιτεντ στο 69′, όμως η Κοπεγχάγη πραγματοποίησε επική ανατροπή με τα γκολ των Λέραγκερ (83′) και Μπάρτζι (87′) για να αφήσει την ομάδα του Τεν Χαγκ στην τελευταία θέση του ομίλου, προκαλώντας την οργή των οπαδών της.

Διαβάστε επίσης: Το σερί των 17 αγώνων του Ολυμπιακού που διακόπηκε αλλά και το 4/4

Με την ήττα αυτή η ομάδα του Μάντσεστερ ισοφάρισε τη φετινή σεζόν το αρνητικό ρεκόρ που είχε να σημειωθεί από την εποχή που υποβιβάστηκε το 1973, μετά από 50 δηλαδή χρόνια!

Εφθασε συνολικά στις εννιά ήττες στα πρώτα 17 παιχνίδια της σεζόν κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1973-74, στο τέλος της οποίας είχε υποβιβαστεί. Τα σερί αρνητικά αποτελέσματα έχουν προκαλέσει οργή στους φιλάθλους των «κόκκινων διαβόλων» και ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ, το «The 1958», κάλεσε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το «Ολντ Τράφορντ», πριν από το αυριανό ματς κόντρα στη Λούτον για την Premier League, με κύριο αίτημα την αποχώρηση της οικογένειας Γκλέιζερ από την ιδιοκτησία του φημισμένου αγγλικού συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ