Μπράιτον – Τότεναμ 4-2: Τεσσάρα των «Γλάρων» σε ματσάρα στο «Άμεξ»

Μπράιτον – Τότεναμ 4-2: Τεσσάρα των «Γλάρων» σε ματσάρα στο «Άμεξ»

Η Μπράιτον ξέσπασε πάνω στην Τότεναμ, βρέθηκε να προηγείται με 4-0, με την ομάδα του Ποστέκογλου να περιορίζει τη συντριβή στο φινάλε, για το τελικό 4-2.

Η Μπράιτον ήταν καταιγιστική κόντρα στην Τότεναμ, προηγήθηκε με το ευρύ 4-0, πριν η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου περιορίσει τη «ζημιά» στο τελικό 4-2 και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη ύστερα από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Premier League.

Χαμός στη βαθμολογία του αγγλικού πρωταθλήματος, με τους «Γλάρους» να πλησιάζουν ξανά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, μειώνοντας στο -1 από την έβδομη Γιουνάιτεντ, τη στιγμή που η Τότεναμ γνώρισε την ήττα, μετά από τρία σερί τρίποντα και «έχασε» έδαφος για την τετράδα.

Διαβάστε επίσης: Κούγιας: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζει μήνυση για την «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο

Η Μπράιτον έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και για ακόμη μία φορά «χτύπησε» με νέο «διαμαντάκι», που ακούει στο όνομα Τζακ Χάινσελγουντ να ανοίγει το σκορ στο 11ο λεπτό με φοβερό σουτ, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βικάριο.

Ο Ζοάο Πέδρο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο 23′ για το 2-0, με το 3-0 να έρχεται με εκπληκτικό γκολ του Εστουπινιάν στο 63ο λεπτό για τους «Γλάρους». Ένα ακόμη εύστοχο πέναλτι από τον Ζοάο Πέδρο έδωσε χαρακτήρα θριάμβου στη νίκη της Μπράιτον στο 75ο λεπτό, για το 4-0.

Οι γηπεδούχοι «έριξαν» ρυθμούς και η Τότεναμ μπόρεσε να κατεβάσει το δείκτη της διαφοράς, με τον 20χρονο Αργεντινό, Αλέχο Βελίζ, να μειώνει σε 2-1 στο 81′ και τον Ντέιβις να γράφει το τελικό 4-2 με κοντινή κεφαλιά στο 85ο λεπτό.

ΜΠΡΑΙΤΟΝ: Στιλ, Χίνσελγουντ, Βαν Χέκε, Ντάνκ, Ίγκορ (46’ Εστουπινιάν), Γκίλμουρ, Μίλνερ (69’ Μόντερ), Μπουονανότε (59’ Μπαλεμπά), Γκρός, Ζοάο Πέδρο (90+2 Λαλάνα), Γουέλμπεκ (69’ Φέργκιουνσον)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Βικάριο, Πόρο, Έμερσον, Ντέιβις, Ουντότζι, Σάρ (65’ Χίλ), Χόιμπιεργκ, Κουλουσέφσκι, Τζόνσον (70’ Βελίθ), Σον, Ριτσάρλισον (65’ Λο Σέλσο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ