Πλήγμα για την Νιούκαστλ: Έξω ο Ζοέλιντον για 6 εβδομάδες

Πλήγμα για την Νιούκαστλ: Έξω ο Ζοέλιντον για 6 εβδομάδες

Η Νιούκαστλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Ζοέλιντον. ο οποίος τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο

Η Νιούκαστλ επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις όσον αφορά την Premier League, με τις καρακάξες να υποδέχονται την Μάντσεστερ Σίτι (13/1,19:30) στα πλαίσια της 21η αγωνιστικής σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Η ομάδα του Έντι Χάου τη φετινή σεζόν έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τους τραυματισμούς, με αποτέλεσμα ο Άγγλος προπονητής να μην έχει πολλές επιλογές στο πάγκο. Η κούραση ήταν κάτι που στοίχισε στην Νιούκαστλ στα τελευταία της παιχνίδια κάτι που ήταν αναπόφευκτο αφού έπαιζαν συνέχεια οι ίδιοι.

Διαβάστε επίσης: «Θηρίο» Αλ Μουσράτι για τον Ολυμπιακό – Η σχέση με τον Καρβαλιάλ, τα πρόσωπα -κλειδί και οι τρελές απαιτήσεις της Μπράγκα

Ο 46χρονος τεχνικός ωστόσο, έχει να διαχειριστεί ένα νέο πρόβλημα αφού ο Ζοέλιντον τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο και θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες όπως ενημέρωσε και ο ίδιος. «Ναι, πρόκειται να χάσει τουλάχιστον έξι εβδομάδες, είναι πραγματικό πλήγμα για εμάς. Έχει πρόβλημα με τον τένοντα στον τετρακέφαλο. Είναι πολύ απογοητευμένος», είπε ο Χάου στην συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση κόντρα στους Πολίτες.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετκός αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς παίκτες της Νιούκαστλ τη φετινή σεζόν, αφού έχει αγωνιστεί συνολικά σε 23 παιχνίδια με απολογισμό 3 γκολ και μία ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ