Ντε Μπρόινε: Έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι (pic)

Ντε Μπρόινε: Έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι (pic)

Σημαδιακό ήταν για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Κρίσταλ Πάλας, με τον Βέλγο να σκοράρει δύο φορές και να φτάνει τα 100 γκολ με την φανέλα των Πολιτών

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας (4-2) με τον Βέλγο να έχει 2 γκολ και μία ασίστ και να οδηγεί τους Πολίτες σε ένα θετικό αποτέλεσμα ποτ τους κρατά σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Ο Βέλγος επιθετικός χαφ, όμως, εκτός από μια εξαιρετική εμφάνιση στο ματς του Λονδίνου, σημείωσε και μια ιδιαίτερη επίδοση για τους Πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης, αφού έφτασε τα 100 γκολ με την γαλάζια φανέλα, μπαίνοντας σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ παικτών του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Τα τρία διλήμματα του Μεντιλίμπαρ

Ο 32χρονος διεθνής άσος, ο οποίος αγωνίζεται στους «Σίτιζενς» από το 2015, έγινε ο 17ος ποδοσφαιριστής που φτάνει αυτό τον αριθμό γκολ με τους γαλάζιους του Μάντσεστερ, γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του στα βιβλία του αγγλικού συλλόγου.

Η Μάντσεστερ Σίτι, με την σειρά της, αποθέωσε τον Ντε Μπρόινε με διάφορα ποσταρίσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας τον αρχηγό της για το κατόρθωμά του.

Δείτε τις αναρτήσεις της Μάντσεστερ Σίτι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ