Σοκάρει ο Ζεσούς: «Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έπαιξα χωρίς πόνο»

Σοκάρει ο Ζεσούς: «Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έπαιξα χωρίς πόνο»

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως αγωνίζεται συνέχεια με πόνους και πως αυτό τον έχει επηρεάσει.

Ο επιθετικός της Άρσεναλ Γκάμπριελ Ζεσούς έχει υποστεί μια σειρά τραυματισμών από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 μέχρι και σήμερα. Και ο Βραζιλιάνος διεθνής, δήλωσε ότι δεν θυμάται την τελευταία φορά που έπαιξε χωρίς πόνο.

Ο 27χρονος άσος, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο μετά από έναν τραυματισμό στο Κατάρ πριν υποστεί άλλους τρεις τραυματισμούς λόγω προβλημάτων που σχετίζονται με το γόνατο.

Διαβάστε επίσης: Ο «βιονικός» Έσε, τα 6.247… μίλια σε 15 μήνες και το αδιανόητο 39/44 (vids)

Με την Άρσεναλ να βρίσκεται στην κορυφή της Premier League και να αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League σήμερα (9/4), ένας υγιής φορμαρισμένος Ζεσούς θα μπορούσε να αποτελέσει έναν τεράστιο παράγοντα στα τελευταία στάδια της σεζόν.

«Μερικές φορές το νιώθω (στο γόνατό μου), δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έπαιξα ποδόσφαιρο χωρίς πόνο», είπε ο Ζεσούς στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα.

«Δυστυχώς, έχω κάποια προβλήματα και ο κόσμος δεν το βλέπει πάντα αυτό. Αλλά ψυχικά, προσπαθώ να είμαι δυνατός στο μυαλό μου».

Ο Ζεσούς, ο οποίος έχει σκοράρει οκτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, είπε ότι δεν ανησυχεί για την απόκτηση νέου επιθετικού από την Άρσεναλ στην επόμενη σεζόν.

«Ξέρουν ήδη αν θέλουν έναν νέο επιθετικό ή όχι. Αυτό μπορεί να είναι μια ερώτηση για αυτούς. Η δουλειά μου είναι να προπονούμαι σκληρά και να βελτιώνω αυτό που πρέπει. Οι εικασίες θα υπάρχουν πάντα», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ