Η Νιούκαστλ «έδεσε» τον Ζοέλιντον μέχρι το 2028 (pic)

Η Νιούκαστλ «έδεσε» τον Ζοέλιντον μέχρι το 2028 (pic)

O Zoέλιντον θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της Νιούκαστλ μέχρι το 2028, με τον Βραζιλιάνο άσο να υπογράφει την επέκταση του συμβολαίου του

Νέο συμβόλαιο με την Νιούκαστλ υπέγραψε ο Ζοέλιντον, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος «Σεντ Τζέιμς Παρκ» μέχρι το 2028.

Ο Βραζιλιάνος μέσος εντάχθηκε στον σύλλογο από τη Χόφενχαϊμ το 2019, σε μία μεταγραφή ρεκόρ για τον σύλλογο αφού κόστισε 43 εκ. ευρώ, και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 179 εμφανίσεις με τις «καρακάξες», σημειώνοντας συνολικά 25 γκολ.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο αδερφός του Μπράντον Τόμας: «Μας συμπεριφέρθηκαν σαν ζώα» (pic+vid)

Ο Έντι Χάου, θεωρεί τον 27χρονο άσο βασικό γρανάζι για την ομάδα του και γι’ αυτό τον λόγο τον εμπιστεύεται, με τον Ζοέλιντον να μετράει την φετινή σεζόν, 23 συμμετοχές με απολογισμό 3 γκολ και 4 ασίστ.

Αφού υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Ζοέλιντον δήλωσε χαρούμενος: «Αισθάνομαι υπέροχα. Νιώθω πολύ χαρούμενος και η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη. Πολλά πράγματα έχουν συμβεί στα χρόνια μου εδώ. Έμαθα πολλά και μεγάλωσα, και για μένα το να έρθω εδώ στη Νιούκαστλ ήταν η καλύτερη απόφαση της καριέρας μου.

Μου αρέσει να παίζω για τον σύλλογο. Αγαπώ τον σύλλογο, αγαπώ τους οπαδούς. Είχαμε πολλές συζητήσεις και πάντα ήθελα να είμαι εδώ. Χαίρομαι που συνεχίζω και ελπίζω να έχω επιτυχία τα επόμενα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ