Όλοι θέλουν τον… Όλι και η Βίλα θέλει 80 εκατομμύρια

Όλοι θέλουν τον… Όλι και η Βίλα θέλει 80 εκατομμύρια

Ο Όλι Γουότκινς συνεχίζει τις υψηλές «πτήσεις» και το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τον διεθνή άσο της Βίλα

Το πρώτο «μπουρλότο» στο σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ το έβαλε η Κρίσταλ Πάλας στο Άνφιλντ, εκεί που οι Λονδρέζοι νίκησαν την Λίβερπουλ 1-0.

Υπήρχε όμως και δεύτερο «μπαμ», όχι τόσο ηχηρό όσο το πρώτο, αλλά και αυτό έκανε τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα να χαμογελά.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία των play-offs μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Η Άστον Βίλα επιβεβαίωσε πόσο καλή ομάδα είναι επικρατώντας της Άρσεναλ στο Emirates με 2-0. Κι εδώ έχουμε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές όχι μόνο του αγώνα, αλλά όλης της σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος φυσικά για τον Όλι Γουότκινς, ο οποίος ήταν ξανά καθοριστικός για την ομάδα του Μπίρμιγχαμ, καθώς πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, «σφραγίζοντας» επί της ουσίας τη νίκη στην έδρα των «κανονιέρηδων».

Ο διεθνής άσος της Βίλα κάνει μια εντυπωσιακή σεζόν έχοντας πετύχει 19 γκολ ενώ μετράει και 10 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του να διεκδικεί την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι πριν από 3,5 χρόνια, ο Γουότκινς είχε σκοράρει δύο φορές εναντίον της Άρσεναλ στο Emirates και είχε τότε αποκαλύψει πως είναι οπαδός των «κανονιέρηδων», τονίζοντας χαρακτηριστικά.

«Σίγουρα θα στεναχωρήθηκε ο παππούς μου και ο θείος Μπαζ, είναι οπαδοί της Άρσεναλ όπως κι εγώ, αλλά το χάρηκα αυτό που έγινε. Θα χαρούν κι εκείνοι μαζί μου, πραγματικά είμαι ευτυχισμένος αυτή τη στιγμή».

Οι «μνηστήρες» και τα… τρελά λεφτά

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το όνομα του Όλι Γουότκινς θα «παίξει» πολύ το καλοκαίρι και ο Άγγλος άσος αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλά μεταγραφικά «σενάρια».

Πολλές ομάδες θα θέλουν να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους και η Άστον Βίλα έχει πολλούς λόγους για να χαμογελά.

Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου φρόντισε να κάνει το… αυτονόητο καθώς πριν από λίγους μήνες και πιο συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο, υπέγραψε πολυετή επέκταση της συνεργασίας της με τον παίκτη.

Έτσι ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της Βίλα, χωρίς να γνωστοποιεί μέχρι πότε είναι σε ισχύ το νέο συμβόλαιο του Γουότκινς. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως λήγει το καλοκαίρι του 2028.

Το σίγουρο όμως είναι ότι αν κάποια από τις πολύ μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, θελήσει να προχωρήσει στην απόκτηση του Γουότκινς, τότε θα χρειαστεί να κάνει μια «τρελή» πρόταση για ν’ αποσπάσει το οκ της Βίλα.

Υπάρχουν μάλιστα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι για να πειστεί η Βίλα να παραχωρήσει τον 28χρονο επιθετικό θα πρέπει να μπουν στα ταμεία της τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ.

Ασφαλώς και υπάρχουν «πορτοφόλια» στην Πρέμιερ Λιγκ που μπορούν ν’ αντέξουν το συγκεκριμένο ποσό και απομένει να δούμε αν τελικά θα αλλάξει φανέλα ο διεθνής άσος της Βίλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ