Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 0-4: Με σπασμένα φρένα οι «Πολίτες»…

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 0-4: Με σπασμένα φρένα οι «Πολίτες»…

Επιβλητικό πέρασμα της Μάντσεστερ Σίτι από την έδρα της Μπράιτον την οποία διέλυσε με 4-0 και πλησίασε στον πόντο από την Άρσεναλ, έχοντας και ματς λιγότερο.

Ούτε στο «AMEX» είχε όρεξη για αστεία η Μάντσεστερ Σίτι που διέλυσε με 4-0 την Μπράιτον για την 29η αγωνιστική της Premier League και πλησίασε στον πόντο από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τους αφινιασμένους «Πολίτες», όλες με 4+ γκολ ενεργητικό. Από την άλλη, η ομάδα του Ντε Τσέρμπι έμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και μόνο με θαύμα θα διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στην πρώτη της μεγάλη στιγμή στο ματς η Σίτι άνοιξε το σκορ όταν στο 17′ ο Γουόκερ σέντραρε και ο Ντε Μπρόινε με τρομερή κεφαλιά έκανε το 0-1. Δύο λεπτά μετά ο Ντανκ ολομόναχος δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και στη συνέχεια ανέλαβε ο Φόντεν. Στο 26′ ο Άγγλος έκανε το 0-2 με εκτέλεση φάουλ που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα ενώ στο 34′ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε μεγάλο λάθος στην άμυνα της Μπράιτον και με άψογο τελείωμα έκανε το 0-3.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε, ισοφάρισε και ελπίζει…

Στο δεύτερο μέρος η Σίτι είχε και πάλι τον απόλυτο έλεγχο και στο 62′ έφτασε και σε τέταρτο γκολ. Ο Γουόκερ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πήρε την κόντρα από τον Στιλ και γύρισε στον Άλβαρες που σε άδειο τέρμα έκανε το 0-4. Το ματς έσβησε στη συνέχεια, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κράτησε δυνάμεις για τα επόμενα ματς και το σκορ δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες της Μπράιτον για το γκολ της τιμής.

Μπράιτον: Στιλ, Φέλτμαν(46’ Οφιά), Φαν Χέκε, Ντανκ, Μπάρκο, Μπαλέμπα, Γκρος, Μόντερ(56’ Ίγκορ), Λαλάνα(46’ Αντίνγκρα), Ζοάο Πέδρο, Γουέλμπεκ(75’ Ο’ Μαχόνεϊ)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ(78’ Λιούις), Άκε, Ακάντζι, Γκβάρντιολ, Ρόδρι(78΄Σέρχιο Γκόμεθ), Κόβασιτς, Φόντεν(72’ Νούνιες), Σίλβα(78’ Ντοκού), Ντε Μπρόινε(72 Γκρίλις), Άλβαρες

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ