Ο «Γολγοθάς» της Άστον Βίλα και ο Ολυμπιακός

Ο «Γολγοθάς» της Άστον Βίλα και ο Ολυμπιακός

Η Άστον Βίλα έφερε ισοπαλία με την Τσέλσι με 2-2 εντός έδρας για την Premier League και μπαίνει σε... ρυθμούς Ολυμπιακού, την ώρα που έχει πολύ απαιτητικό πρόγραμμα.

Η Άστον Βίλα ήρθε ισόπαλη με την Τσέλσι στο «Βίλα Παρκ» με 2-2 και έχασε έδαφος στη «μάχη» για την τετράδα, παρότι βρέθηκε να προηγείται με 2-0.

Οι «χωριάτες» πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, όμως δεν πήραν το τρίποντο και πλέον στρέφονται στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα έχουν ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα στην Premier League, όπου βρίσκεται γερά στο «κόλπο» για τις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-2: Γλίτωσαν τα χειρότερα, αλλά έχασαν δύο παίκτες οι «χωριάτες» πριν τον Ολυμπιακό

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι ξεκινάει άμεσα την προετοιμασία της για τον Ολυμπιακό, όμως ο Ισπανός πρέπει να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ του, καθώς παίζει το ένα κομβικό ματς μετά το άλλο και κάθε περίπου τρεςι ημέρες.

Συγκεκριμένα, πριν από την ρεβάνς στο Καραϊσκάκης (9/5, 22:00), η Βίλα φιλοξενείται από την Μπράιτον (5/5, 16:00), σ’ ακόμη ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Μάλιστα, έπειτα από το δεύτερο ματς κόντρα στους ερυθρόλευκους η Άστον Βίλα φιλοξενεί την Λίβερπουλ (13/5, 22:00).

Τα παιχνίδια αυτά έχουν τεράστια σημασία για τον μεγάλο στόχο της επιστροφής στο Champions League, καθώς η Άστον Βίλα τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση (οι πρώτοι τέσσερις παίρνουν εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση) στο +7 από την Τότεναμ, η οποία έχει τρία παιχνίδια λιγότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα είναι σαφώς πιο φρέσκος στις δύο αναμετρήσεις με την Άστον Βίλα, καθώς αγωνίζεται σήμερα με τη Λαμία (17:00) και εν συνεχεία μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες έχει μόνο τα παιχνίδια με την αγγλική ομάδα και επιστρέφει στη δράση στη Super League στις 15/5, όπου κοντράρεται με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη

Το πρόγραμμα της Άστον Βίλα:

27/4 22:00 Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-2
2/5 22:00 Άστον Βίλα – Ολυμπιακός
5/5 16:00 Μπράιτον – Άστον Βίλα
9/5 22:00 Ολυμπιακός – Άστον Βίλα
13/5 22:00 Άστον Βίλα – Λίβερπουλ
Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

28/4 17:00 Ολυμπιακός – Λαμία
2/5 22:00 Άστον Βίλα – Ολυμπιακός
9/5 22:00 Ολυμπιακός – Άστον Βίλα
15/5 20:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ