Το μήλο κάτω από την μηλιά του… Γουέιν Ρούνεϊ (pics, vids)

Το μήλο κάτω από την μηλιά του… Γουέιν Ρούνεϊ (pics, vids)

Ο 14χρονος γιος του Γουέιν Ρούνει, Κάι, οδήγησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κατάκτηση του Κυπέλλου και δείχνει πως έχει ήδη αρχίσει να βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του.

Το να είσαι παιδί μίας σημαντικής προσωπικότητας αθλητικής και μη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει για την περίπτωση του 14χρονου γιού του Ρούνεϊ, Κάι.

Ο νεαρός επιθετικός των τμημάτων υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα εκπληκτικό γκολ έδωσε το Κύπελλο στην ομάδα του και έδειξε καλά στοιχεία που δημιουργούν προσδοκίες για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου εξετάζουν την περίπτωση του Ποτσετίνο για τον πάγκο τους

Δείτε το γκολ του όπως το ανέβασε ο ίδιος στα social media:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @kairooney.10

Γεννημένος τον Νοέμβριο του 2009, ο Κάι αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού, στα τμήματα υποδομών της Γιουνάιτεντ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τον Δεκέμβριο του 2020. «Περήφανη μέρα, o Κάι υπογράφει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συνέχισε τη σκληρή δουλειά γιε μου», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Άγγλος βετεράνος επιθετικός την ημέρα της υπογραφής του συμβολαίου του τότε 11χρονου γιού του.

Πριν όμως ο Κάι σηκώσει τον πρώτο του τίτλο πριν από μερικές μέρες, είχε προηγηθεί η… μαγική περασμένη σεζόν για τον ίδιο. Στην πρώτη του γεμάτη σεζόν με την φανέλα των «κόκκινων διάβολων», ο μικρός πέτυχε 56 γκολ και μοίρασε 28 ασίστ την σεζόν 2022-23 και ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της Κ13 της Γιουνάιτεντ.

Κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κάι. Σίγουρα «κουβαλά» βαρύ όνομα στην πλάτη του. Τα 253 γκολ του πατέρα του με την φανέλα της Γιουνάιτεντ που τον κατατάσσουν στην κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών είναι ίσως ουτοπικό να περιμένει κάποιος να τα φτάσει ή ακόμη και να τα ξεπεράσει. Ωστόσο ο Ρούνεϊ Τζούνιορ μοιάζει ικανός να πρωταγωνιστήσει μελλοντικά στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ