Ηγεμονικό συμβόλαιο Τσέλσι σε Μανωλά: 5.000.000 € ετησίως!

Ηγεμονικό συμβόλαιο Τσέλσι σε Μανωλά: 5.000.000 € ετησίως!

Οι Λονδρέζοι πληρώνουν τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Ρόμα και ντύνουν με «χρυσάφι» τον Ελληνα σέντερ μπακ.

Κόκκινο χαλί στα πόδια του Κώστα Μανωλά στρώνει η Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να δίνουν γη και ύδωρ για να κάνουν δικό τους τον Ελληνα στόπερ. Οι Μπλε θέλουν πάση θυσία να εντάξουν στο δυναμικό τους τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα των 36.000.000 € που υπάρχει στο συμβόλαιο του 27χρονου σέντερ μπακ με τη Ρόμα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική Ιταλία, η Τσέλσι προσφέρει στον διεθνή άσο ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, το οποίο θα αγγίζει 5.000.000 € ετησίως! Οι άνθρωποι του βρετανικού συλλόγου κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να πει το πολυπόθητο «ναι» και να μετακομίσει μόνιμα στο Λονδίνο!

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» αμυντικός φέτος πραγματοποίησε σπουδαία χρονιά και ήταν από τους βασικούς πυλώνες των Τζιαλορόσι. Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε συνολικά σε 40 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League, σκοράροντας 4 γκολ. Μάλιστα, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ρόμα στην επική νίκη-ανατροπή επί της Μπαρτσελονα, με την οποία η ιταλική ομάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ