«Μια ανάσα από την Άστον Βίλα ο Ένχελς»

«Μια ανάσα από την Άστον Βίλα ο Ένχελς»

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Μπιορν Ένχελς, φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην Premier League και την Άστον Βίλα.

Πολύ κοντά στο να αγωνιστεί στην Premier League είναι ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Μπιορν Ένχελς, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γαλλία, η Άστον Βίλα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Equipe» οι «χωριάτες» φαίνεται πως έχουν προσεγγίσει την Ρεμς, όπου ανήκει ο παίκτης, με σκοπό να τον αποκτήσουν, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το ποσό που προσφέρει η ομάδα του Ντιν Σμιθ.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε βγάλει από τα ταμεία του περίπου επτά εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Κλαμπ Μπριζ, χωρίς όμως ο Βέλγος να αποδώσει αυτά που περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι» με βάση φυσικά τα χρήματα που έδωσαν.

Το περασμένο καλοκαίρι (2018) ο Ολυμπιακός τον είχε παραχωρήσει δανεικό την Ρεμς και ο παίκτης έπεισε με τις εμφανίσεις του την ομάδα, η οποία έδωσε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στους Πειραιώτες για να τον κάνουν δικό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ