Λίβερπουλ-Μπόρνμουθ 2-1 (vid)

Λίβερπουλ-Μπόρνμουθ 2-1 (vid)

Η Λίβερπουλ αγχώθηκε αλλά τελικά νίκησε την Μπόρνμουθ με σκορ 2-1, χάρη στα γκολ των Σαλάχ (25') και Μανέ (33'). Είχαν προηγηθεί οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Γουίλσον στο 9'.

Επέστρεψε στις νίκες η Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ αγχώθηκε αλλά τελικά επικράτησε της Μπόρνμουθ με σκορ 2-1, χάρη στα γκολ των Σαλάχ (25′) και Μανέ (33′). Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με γκολ του Γουίλσον στο 9′. Με αυτή τη νίκη, οι «reds» του Μέρσεϊσαϊντ έφτασαν τις 22 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες, με το «Άνφιλντ» φυσικά να μετατρέπεται σε… κάστρο.

H Mπόρνμουθ άγχωσε τους οπαδούς της Λίβερπουλ, καθώς στο 9′ έγινε το 0-1 με πλασέ του Γουίλσον σε κενή εστία. Η απάντηση των γηπεδούχων όμως ήταν σχεδόν άμεση. Στο 25′ έγινε το 1-1. Ο Σίμπσον έκανε τραγικό λάθος, ο Μανέ έκλεψε και έδωσε στον Σαλάχ, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα για το 1-1.

Τη νίκη στη Λίβερπουλ έδωσε ο Σαντιό Μανέ στο 33′. Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα και ο Σενεγαλέζος βγήκε τετ-α-τετ με τον Ράμσντεϊλ, τον οποίο νίκησε διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Η Λίβερπουλ είναι στο +25 από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι (82-57), με 9 ματς να απομένουν για τους «κόκκινους» και 11 για τους «πολίτες». Τα βλέμματα των πρωταθλητών Ευρώπης πλέον στρέφονται στην εντός έδρας ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για τη φάση των «16» του Champions League (Τετάρτη, 11/3, 17:00).

Τα highlights της αναμέτρησης:

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Αντριάν, Μίλνερ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Άρνολντ, Βαϊνάλντουμ, Τσάμπερλεϊν (83’ Λαλάνα), Φαμπίνιο, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (90+2’ Οριγκί)

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Ράμσντεϊλ, Σμιθ, Σ.Κουκ (19’ Σίμπσον), Ακέ, Στάνισλας (68’ Σολάνκε), Στέισι, Λ.Κουκ, Λέρμα (81’ Γκόσλινγκ), Φρέιζερ, Μπίλινγκ, Κ.Γουίλσον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ