Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία το μαχίμι, Χέονγκ Μιν Σον (pics)

Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία το μαχίμι, Χέονγκ Μιν Σον (pics)

Μετά από τρεις εβδομάδες εκπαίδευσης, ο άσος της Τότεναμ είναι ξανά πολίτης και μάλιστα έχοντας αριστεύσει στη θητεία του αφού ήταν στους πέντε κορυφαίους από τους 157 εκπαιδευόμενους.

Στρατιωτική θητεία τέλος για τον Σον Χέουνγκ Μιν, ο οποίος ολοκλήρωσε την εκπαίδευση διάρκειας τριών εβδομάδων σε ένα στρατόπεδο του ναυτικού σώματος στην νήσο Jeju, στη Νότια Κορέα. Μάλιστα, ο άσος της Τότεναμ ήταν ένας από τους πέντε καλύτερους της «σειράς» του, ενώ σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από το Ναυτικό στο Facebook, χαιρετά με το Μ-16 που κρατά.

Στη Νότια Κορέα, η στρατιωτική θητεία είναι διετής, ενώ η δύναμη του στρατού, αριθμεί περίπου 600.000 άτομα, έναντι περίπου 1,3 εκ. που διαθέτει η γειτονική Βόρεια Κορέα. Υπενθυμίζεται, ότι ο πόλεμος της Κορέας (1950-1953) έληξε με εκεχειρία, όχι με συνθήκη ειρήνης, γεγονός που σημαίνει ότι ο Βορράς και ο Νότος είναι πάντοτε de jure σε πόλεμο.

Στις 20 Απριλίου, ο Σον εντάχθηκε στο 91ο τάγμα της 9ης ταξιαρχίας του Ναυτικού Σώματος, που σταθμεύει στο νησί Jeju, στα νότια της χερσονήσου και όπως φαίνεται αρίστευσε, καθώς συμπεριελήφθη στους πέντε καλύτερους μεταξύ των 157 εκπαιδευομένων.

«Ηταν εξαιρετικός σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής ηθικής και της εκπαίδευσης σε θέματα ασφάλειας», δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του Ναυτικού για τον Σον, η εκπαίδευση του οποίου αφορούσε κυρίως σε μεγάλες πορείες, εργαστήρια και μαθήματα εκπαίδευσης χρήσης τυφεκίων και δακρυγόνων.

Μάλιστα σε βολές με το όπλο του στρατού, ο Σον πέτυχε 10 στα 10, αποδεικνύοντας ότι είναι κάτι παραπάνω από μάχιμος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🏆 Won the Pilseung award, ranking him first out of 157 for best trainer. 🏹 Hit 10 out of 10 targets in shooting training Son Heung-min has now completed his three weeks of compulsory military training in South Korea.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPORTbible (@sportbible) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ