Προπονητής Βραζιλίας: «Πρέπει να χαμηλώσουμε τις προσδοκίες μας για τον Έντρικ»

Προπονητής Βραζιλίας: «Πρέπει να χαμηλώσουμε τις προσδοκίες μας για τον Έντρικ»

Ο προπονητής της Βραζιλίας, Φερνάντο Ντίνιζ, μίλησε για τις προσεχείς αναμετρήσεις της Σελεσάο με Κολομβία και Αργεντινή, ενώ αναφέρθηκε και στη διαχείριση που πρέπει να γίνει στον 17χρονο Έντρικ.

Η Βραζιλία συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει των δύο αναμετρήσεων για τα Προκριματικά του Μουντιάλ με Κολομβία (17/11, 2:00) και Αργεντινή (22/11, 2:30). Στην αποστολή της Σελεσάο συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο ανερχόμενος αστέρας της Παλμέιρας, Έντρικ, και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Ντίνιζ, μίλησε για τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τον 17χρονο επιθετικό.

«Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος παίκτης, αυτό που έχει δημιουργήσει στα 17 του αφήνει ήδη χώρο για ένα λαμπρό μέλλον», είπε  αρχικά ο Ντίνιζ, και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Διαβάστε επίσης: Οι άλλοι… Ορτέγκα της Εθνικής Αργεντινής (vid)

«Πρέπει να μειώσουμε λίγο τις προσδοκίες μας. Αφήστε τον να μην αισθάνεται πίεση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να καθησυχάσετε τον Έντρικ ώστε να μην αισθάνεται αγχωμένος. Πρέπει να αφαιρέσουμε αυτό το φορτίο από πάνω του και να τον κάνουμε συναισθηματικά πιο δυνατό για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της καριέρας του».

Ο Έντρικ έχει υπογράψει συμφωνία για να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη  Παλμέιρας το επόμενο καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει σκοράρει 15 γκολ σε 56 αγώνες για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, από πέρυσι, όταν και έκανε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ