Νάπολι – Αταλάντα 4-1

Νάπολι – Αταλάντα 4-1

Η Νάπολι νίκησε εντός έδρας με 4-1 την Αταλάντα για την 4η αγωνιστική της Serie A.

Η Νάπολι επικράτησε στο «Σαν Πάολο» με 4-1 της Αταλάντα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Serie A έχοντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.

Το πρώτο 45λεπτο του αγώνα ήταν παράσταση για έναν ρόλο για τους «παρτενοπέι». Στο 23ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τη σέντρα του Ντι Λορέντζο από τα δεξιά και το πλασέ του Λοσάνο στο κενό τέρμα. Στο 27′ οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα και ο Λοσάνο με πολύ καλό πλασέ έγραψε το 2-0.

Στη συμπλήρωση του ημιώρου, ο Πολιτάνο έκανε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή για το 3-0 ενώ το τέταρτο γκολ των Ναπολιτάνων πέτυχε ο Οσιμέν με πλασέ έξω από την περιοχή σε μια φάση που ο Σπορτιέλο έχει μεγάλη ευθύνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάπολι χαλάρωσε και η Αταλάντα μείωσε στο σκορ. Στο 69′ ο Ρομέρο έδωσε πολύ ωραία πάσα στον Λάμερς που από κοντά σκόραρε για το 4-1. Έκτοτε οι «μπεργκαμάσκι» δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω και η Νάπολι πήρε τη σημαντική νίκη κόντρα στην αήττητη μέχρι σήμερα (17/10) Αταλάντα.

Νάπολι: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Χισάι, Ρουίθ (83’ Ντέμε), Μπακαγιόκο (75’ Μαλκουί), Πολιτάνο (61’ Γκουλάμ), Μέρτενς (75’ Λομπότκα), Λοσάνο, Οσιμέν (83’ Πετάνια)

Αταλάντα: Σπορτιέλο, Τολόι, Παλομίνο (46’ Μόχικα), Ρομέρο, Ντε Ρόουν, Ντεπάολι, Γκόζενς (81’ Μουριέλ), Πάσαλιτς, Ίλιτσιτς (63’ Μαλινόβσκι), Γκόμες (55’ Λάμερς), Σαπάτα (46’ Ντζιμσίτι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ