Παναθηναϊκός : Ο Μακενγκό περιμένει… τον Μαντραγκόρα

Παναθηναϊκός : Ο Μακενγκό περιμένει… τον Μαντραγκόρα

Ο Ντρεοσί είχε νέα επικοινωνία με την πλευρά του Γάλλου αμυντικού χαφ και περιμένει τα νεότερα από την Ουντινέζε.

Το Σάββατο αναμένεται να κριθεί οριστικά η υπόθεση του Ζαν Βικτόρ Μακενγκό. Ο Πιέρ Ντρεοσί είχε νέα επικοινωνία την Παρασκευή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, αλλά δεν σημειώθηκε κάποια σημαντική εξέλιξη.

Ο Μακένγκο είναι θετικός να αγωνιστεί δανεικός στον Παναθηναϊκό, εάν δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Ουντινέζε. Ωστόσο, η πιθανότητα αποχώρησης από το Φρίουλι του Ρολάντο Μαντραγκόρα, ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Μαντραγκόρα ανήκει στη Γιουβέντους και βρίσκεται με δανεισμό στο Ούντινε. Η «Βέκια Σινιόρα» σκέφτεται να τον ανακαλέσει και σε αυτό το ενδεχόμενο, ο ρόλος του Μακενγκό θα αναβαθμιστεί. Εφόσον στη διάρκεια του Σαββάτου ξεκαθαρίσει του Μαντραγκόρα, θα πάρει σειρά και ο 22χρονος Γάλλος που αρέσει στον γενικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Ο Ντρεοσί είναι ενήμερος για τις λεπτομέρειες και παράλληλα με τον Μακενγκό, ασχολείται με ακόμα έναν αμυντικό χαφ. Δεν έχει κλείσει κάποιον, ούτε και διαγράφει από τη λίστα του τους ελεύθερους μέσους. Διότι είναι πιθανό να καταλήξει σε κάποιον από αυτούς, όπως ο Ιμπουλά και ο Πιτρόιπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ