Φιορεντίνα – Ο Βλάχοβιτς δεν πάει πουθενά

Φιορεντίνα – Ο Βλάχοβιτς δεν πάει πουθενά

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς θα μείνει όπως όλα δείχνουν στην Φιορεντίνα, με την ομάδα της Φλωρεντίας να ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Το μέλλον του Ντούσαν Βλάχοβιτς παιζόταν για αρκετό καιρό, καθώς δεν ήταν λίγες οι ομάδες που κινήθηκαν για την απόκτησή του.

Κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι είχαν βάλει στο μπλοκάκι τους τον Σέρβο επιθετικό, αλλά φαίνεται πως στο τέλος η Φιορεντίνα θα συνεχίσει να είναι το κλαμπ με το οποίο θα αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι ήταν οι δύο ομάδες που είχαν κινηθεί με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για την περίπτωσή του, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις της Φιορεντίνα τις ανάγκασαν να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Οι Ροχιμπλάνκος στοχεύουν στον Βραζιλιάνο επιθετικό της Χέρτα, Ματέους Κούνια, ενώ οι Πολίτες έχουν εδώ και καιρό στο μάτι τον Χάρι Κέιν της Τότεναμ.

Το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή για τον Βλάχοβιτς είναι να επεκτείνει και για άλλα χρόνια το συμβόλαιό του με την Φιορεντίνα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο προπονητής της ομάδας, Ιταλιάνο με δηλώσεις του: «Ο Ντούσαν θέλει να μείνει. Είμαστε σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα μείνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ