Πάει για το «μπαμ» με Ριμπερί η νεοφώτιστη Σαλερνιτάνα

Πάει για το «μπαμ» με Ριμπερί η νεοφώτιστη Σαλερνιτάνα

Η νεοφώτιστη της Serie A, Σαλερνιτάνα είναι έτοιμη να πυροδοτήσει «βόμβα» με την απόκτηση του Φρανκ Ριμπερί έχοντας κάνει μια αρκετά καλή οικονομικά πρόταση

Ο Φρανκ Ριμπερί αποτελεί ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού στη Serie A καθώς αρκετές ομάδες από το ιταλικό πρωτάθλημα ενδιαφέρονται ή έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του.

Μπορεί να διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του, όμως συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο στο υψηλό επίπεδο και μετά από ένα διετές πέρασμα από τη Φιορεντίνα, επιθυμεί να συνεχίσει στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού στερεώματος και οι προτάσεις από ομάδες δεν λείπουν.

Μετά το ενδιαφέρον που είχαν δείξει οι Σαμπντόρια και Λάτσιο, η Ελλάς Βερόνα δείχνει να είναι κοντά στην απόκτησή του, όμως φαίνεται πως πάει να μπει «σφήνα» η νεοφώτιστη Σαλερνιτάνα.

Η ομάδα του Σαλέρνο αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος και δείχνει διατεθειμένη να τραβήξει με το «καλημέρα» την προσοχή αποσπώντας την υπογραφή του πολύπειρου Γάλλου εξτρέμ.

Μάλιστα, η πρόταση που έχει καταθέσει είναι καλύτερη από αυτή της Βερόνα και πλησιάζει αρκετά τα «θέλω» του παίκτη όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές.

Ο Ριμπερί δε βιάζεται και θέλει να εξετάσει με προσοχή τις όποιες προτάσεις έχει στα χέρια του. Άλλωστε είναι γνωστό πως το ιταλικό πρωτάθλημα είναι ιδανικό περιβάλλον για τον ίδιο στην προκειμένη φάση και είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο να παραμείνει κάτοικος της γειτονικής χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ