Ουντινέζε – Νάπολι 0-4 – Από το Ούντινε στην κορυφή

Ουντινέζε – Νάπολι 0-4 – Από το Ούντινε στην κορυφή

Η Νάπολι ήταν σαρωτική κόντρα στην Ουντινέζε, επικρατώντας με 4-0 και σκαρφάλωσε στη κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά την ισοπαλία της Μίλαν κόντρα στην Γιουβέντους, η Νάπολι γνώριζε με νίκη κόντρα στην Ουντινέζε θα σκαρφάλωνε στην πρώτη θέση της Serie A. Οι Παρτονοπέι δεν ήθελαν να αφήσουν την ευκαιρία ανεκμεταλλεύτη και επικράτησαν με 4-0 της ομάδας από το Ούντινε.

Βενέτσια, Τζένοα, Γιουβέντους και τώρα Ουντινέζε. Η Νάπολι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα, κάνοντας από το 4Χ4 και δείχνοντας στην αρχή της σεζόν ικανή να διεκδηκήσει το Scudeto. Ο Λουτσιάνο Σπάλετι έχει δημιουργήσει μια ομάδα που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Κόντρα στην Ουντινέζε μέσα σε ένα διάστημα 11 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο, σημείωσε δυο γκολ, βάζοντας τις βάσεις για ακόμη ένα τρίποντο.

Αρχικά, στο 24΄ ο Οσιμέν, μετά από λόμπα του Ινσίνιε έκανε από κοντέ το 1-0, ενώ στο 35΄ μετα από ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, ο Ραχμάνι έκανε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Παρτονοπέι, δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι, και στο 52΄ ο Κουλιμπαλί έκανε το 3-0, με τον Σενεγαλέζο αμυντικό να σημειώνει γκολ για δεύτερο συνεχομένο παιχνίδι στην καριέρα του. To κερασάκι στην τούρτα έβαλ στο 84΄ με εξαιρετικό σουτ ο Λοσάνο

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Στρίγκερ Λάρσεν (72’ Ζεέχελααρ), Σαμίρ, Νάουτινκ, Μπεκιάο, Μολίνα (86’ Σόπι), Περέιρα (64’ Μακεντζό), Αρσλάν (72’ Σάμαρντζιτς), Πουσέτο, Γουάλας, Ντεουλοφέου (64’ Μπέτο)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ραχμάνι, Ντι Λορέντζο, Κουλιμπαλί, Ρουί (86’ Τζανόλι), Ανγκισά, Ρουίθ (81’ Ουνάς), Ελμάς, Πολιτάνο (71’ Λοσάνο), Ινσίνιε (71’ Ζιελίνσκι), Οσιμέν (81’ Πετάνια)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ