Ασταμάτητο το τρένο της Ιντερ, «πισωγύρισμα» για την Ρόμα

Ασταμάτητο το τρένο της Ιντερ, «πισωγύρισμα» για την Ρόμα

Ιντερ με σπασμένα φρένα, επικράτησε με 1-0 της Τορίνο και αποσπάστηκε στο +7 από Μίλαν, Νάπολι. Γκέλα στο Ολίμπικο για την Ρόμα που έμεινε στο 1-1 με την Σαμντόρια.

Εμφάνιση Πρωταθλήτριας. Ακόμη μία για την Ιντερ το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να μην έπιασε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων, αλλά η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι έκανε το καθήκον της κόντρα στην Τορίνο, επικράτησε με 1-0 και αποσπάστηκε στο +7 από Μίλαν και Νάπολι που έχουν όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Νάπολι, Βενέτσια, Σπέτσια, Ρόμα, Κάλιαρι, Σαλερνιντάνα και τώρα Τορίνο. Οι Νερατζούρι, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Μίλαν (1-1), έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία και αυτήν την στιγμή είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Scudetto.

Η Ίντερ μπορεί να μην ενθουσίασε αλλά ο Ντάμφρις (30΄) έδωσε την λύση για τους Νερατζούρι, οι οποίοι έκαναν το 7Χ7 στο πρωτάθλημα και καλπάζουν για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.


Ιντερ:
Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Ντάμφρις (82’ Ντ’Αμπρόζιο), Μπαζτόνι, Πέρισιτς, Βιδάλ (82’ Σένσι), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (69’ Βεσίνο), Ντζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνες (69’ Σάντσες).

Τορίνο:
Σάβιτς, Ντζιντζί, Άινα, Μπρέμερ, Μπουοντζιόρνο (65’ Ροντρίγκες), Σινγκό, Λούκιτς, Μπρέκαλο, Πόμπεγκα (65’ Μαντραγκόρα), Πιάτσα, Σανάμπρια (59’ Γουόρμινγκ).

Ρόμα – Σαμπντόρια 1-1

Πισωγύρισμα για την Ρόμα. Μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Αταλάντα, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Σαμπντόρια, μένοντας στο 1-1. Το παιχνίδι ήταν εξ αρχής ισορροπημένο, με τους Ρωμαίους να παίρνουν το προβάδισμα στο 72΄ με τον Σομορόντοφ, παρόλο αυτά το γκολ του Ουζμπέκου επιθετικού να μην αρκετό.

Η Σαμπντόρια έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γκαμπιαντίνι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 και έτσι η Ρόμα έχασε πολύτιμο έδαφος για την μάχη που δίνει για την τετράδα της βαθμολογίας.

Ρόμα: Πατρίσιο, Ιμπάνιεθ, Κάρσντορπ, Βίνια (67’ Σομουρόντοβ), Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Μχιταριάν Βερετού (67’ Βερετού), Τζανιόλο, Κριστάντε, Έιμπραχαμ (47’ Αφενά Γκιάν)

Σαμπντόρια: Φαλκόνε, Κόλεϊ, Μπερεζίνσκι (77’ Τσιέρβο), Οτζέλο, Γιοσίντα, Σίλβα, Έκνταλ (37’ Φεράρι), Άσκιλντσεν (89’ Γέπες), Καντρέβα (89’ Ντεπάολι), Καπούτο (76’ Κουαλιαρέλα), Γκαμπιαντίνι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ