Συνεχίζει στο κατόπι της Ιντερ η Μίλαν, έχασε έδαφος η Νάπολι

Συνεχίζει στο κατόπι της Ιντερ η Μίλαν, έχασε έδαφος η Νάπολι

Η Μίλαν ήταν καταιγιστική κόντρα στην Έμπολι, επικράτησε με 4-2 και μείωσε την διαφορά από την Ιντερ στους 4 βαθμούς - Έχασε έδαφος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Νάπολι, μετά την ήττα (0-1) από την Σπέτσια.

Αντίδραση μετά την ήττα από την Νάπολι έβγαλε η Μίλαν. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι ήταν καταιγιστική κόντρα στην Εμπολι, επικράτησε με 4-1 και έμεινε σε επαφή με την Ιντερ, με τους Ροσονέρι να επιστρέφουν στο -4 από την κορυφή και την Ιντερ.

Η Μίλαν πάτησε το πόδι στο γκάζι από την αρχή, προηγήθηκε με τον Κεσί στο 12΄, ωστόσο η Έμπολι έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα με τον Μπαϊράμι. Από εκεί και πέρα, το πρώτο μέρος ήταν μονόλογος για τους Ροσονέρι, ενώ οι γηπεδούχοι περίμεναν να χτυπήσουν στην κόντρα. Η υπεροχή της Μίλαν καρποφόρησε στο 42΄ όταν και πάλι ο Κεσί σκόραρε και διαμόρφωσε το 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Μίλαν δεν είχε πρόβλημα να σημειώσει άλλα δυο γκολ με τους Φλορέντσι (63΄) και Ερνάντεζ (69΄) για το 4-1, ενώ το τελικό 4-2 το διαμόρφωσε ο Πιαναμόντι με εκτέλεση πέναλτι.

Έμπολι: Βικάριο, Ρομανιόλι, Λουπέρτο, Στοϊάνοβιτς (46’ Μαρκίτσα), Χέντερσον (85′ Ασλάνι), Παρίζι, Μπαϊραμι, Ρίτσι (85′ Στούλατς), Ζουρκόβσκι (68’ Μπαντινέλι), Κουτρόνε (68’ Λα Μαντία), Πιναμόντι.

Μίλαν: Μενιάν, Φλορέντσι (65’ Καλουλού), Τόμορι, Ρομανιόλι, Ερναντές, Κεσί, Μπενασέρ (81’ Κρούνιτς), Σαλεμάκερς, Τονάλι (65’ Μπακαγιόκο), Ζιρού, Μεσίας (81’ Ντίαθ).

Νάπολι – Σπέτσια 0-1

Την προηγούμενη αγωνιστική βροντοφώναξε «παρών» για την διεκδίκηση του τίτλου, μετά την νίκη κόντρα στην Μίλαν στο Σαν Σίρο. Ωστόσο, αυτή την αγωνιστική η Νάπολι έχασε σημαντικό έδαφος για το Scuttedo. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι γνώριζε ήττα-σοκ στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» από την Σπέτσια (0-1) και πλέον βρίσκεται στο -7 από την Ιντερ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους Παρτονοπέι, προηγήθηκαν στο 37΄ με αυτογκόλ του Ζεσούς, άντεξαν στην πίεση και κατάφεραν να πάρουν ένα μεγάλο διπλό από τον ιταλικό Νότο, παίρνοντας παράλληλα βαθιά βαθμολογική ανάσα.


Νάπολι:
Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζέσους, Ρουί (86’ Γκουλάμ), Λομπότκα (78’ Ελμάς), Ανγκισά, Ζιελίνσκι (69’ Ουνάς), Πολιτάνο (86’ Ντέμε), Λοσάνο, Μέρτενς (46’ Πετάνια).

Σπέτσια:
Προβεντέλ, Αμιάν, Έρλιτς, Μπαζτόνι, Αγούδελο (90+4’ Κόλεϊ), Νικολάου, Ρέκα, Γκιασί, Ματζιόρε, Κίβιορ, Μανάι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ