Λάτσιο – Έμπολι 3-3

Λάτσιο – Έμπολι 3-3

Η Λάτσιο γλίτωσε τα χειρότερα κόντρα στην Έμπολι, αφού με γκολ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στις καθυστερήσεις πήρε την ισοπαλία (3-3), στην ματσάρα στο «Ολίμπικο».

«Έσπασαν» καρδιές στη Ρώμη στο εντυπωσιακότερο παιχνίδι μέχρι στιγμής της 20ης αγωνιστικής στη Serie A, με τις Λάτσιο και Έμπολι να έρχονται ισόπαλες 3-3.

«Από μηχανής θεός» για τους «λατσιάλι», οι οποίοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μπουν πεντάδα, ήταν ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς που με γκολ στις καθυστερήσεις έσωσε την ομάδα του από την ήττα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Έμπολι να αιφνιδιάζει τους γηπεδούχους και να προηγείται 2-0 στο 8ο λεπτό χάρη στα γκολ των Μπαϊράμι και Ζουρκόφσκι. Η απάντηση της Λάτσιο όμως ήταν άμεση με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να μειώνει με κεφαλιά στο 14′ μετά από σέντρα του Σάβιτς.

Ο τελευταίος μάλιστα ήταν αυτός που έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 66′, αλλά η κακή αμυντική λειτουργία των Ρωμαίων έδωσε την ευκαιρία στην Έμπολι να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με τον Ντι Φραντσέσκο στο 75′.

Το τελευταίο τέταρτο επεφύλασσε μεγάλες συγκινήσεις, με την Λάτσιο να κερδίζει πέναλτι, αλλά τον Ιμόμπιλε να αστοχεί από την «άσπρη βούλα» στο 87′. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, ο Σέρβος χαφ ήταν στο σωστό σημείο και με το δεύτερο διαδοχικό του τέρμα γλίτωσε τους γηπεδούχους από την εντός έδρας ήττα.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ατσέρμπι (25’ Πάτρικ), Χισάι (89’ Λατσάρι), Λουίζ Φελίπε, Μάρουσιτς, Κατάλντι (59’ Λέιβα), Λουίς Αλμπέρτο, Σάβιτς, Άντερσον, Πέδρο (59’ Τζακάνι), Ιμόμπιλε

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Στοϊάνοβιτς, Ισμαΐλι, Λουπέρτο, Παρίζι (33’ Μαρκίτσα), Ρίτσι (73’ Βίτι), Ζουρκόβσκι (46’ Μπαντινέλι), Χέντερσον, Μπαϊράμι (63’ Στούλατς), Ντι Φραντσέσκο, Λα Μαντία (73’ Πιναμόντι)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ