Τζένοα – Στην πόρτα της εξόδου ο Σεφτσένκο

Τζένοα – Στην πόρτα της εξόδου ο Σεφτσένκο

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον πάγκο της Τζένοα, ο Άντρεϊ Σεφτσένκο μετά από λίγους μήνες παραμονής στον σύλλογο.

Ένα βήμα πριν την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Τζένοα βρίσκεται ο Άντρεϊ Σεφτσένκο.

Αυτό υποστηρίζουν ιταλικά ΜΜΕ για τον άλλοτε σπουδαίο Ουκρανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο των Γενοβέζων από τον περασμένο Νοέμβριο (7/11), έχοντας κοουτσάρει συνολικά την ομάδα σε 10 παιχνίδια.

Στο διάστημα παραμονής του, η Τζένοα, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς, έχοντας μονάχα μία νίκη και αυτή για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο του ματς με την ομάδα της Γένοβας αναμένεται να είναι το αποψινό (13/1) απέναντι στη Μίλαν, ομάδα στην οποία μεγαλούργησε ως παίκτης, κατακτώντας μεταξύ άλλων και ένα Champions League (2003).

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ από την «Gazzetta» και το «Calciomercato» αναφέρουν ότι έχει βρεθεί ήδη ο διάδοχος του «Σέβα» και ακούει στο όνομα Μπρούνο Λαμπαντία. Ο 55χρονος Γερμανός τεχνικός μάλιστα θα είναι στον πάγκο της Τζένοα στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Φιορεντίνα (17/1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ